Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
- Hakeutuminen
- Oppisopimus
- Tutkinto
- Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, EAT
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähijaksoja on oppilaitosessa tiistaisin klo 16-20.
Oppiminen tapahtuu pääsääntöisesti työelämässä omalla työpaikalla oppisopimuksella tai työpaikalla tapahtuvana oppimisena koulutussopimuksella.
Teoriaopiskelu päivät toteutetaan Tiedepuisto 3, Pori tai verkko-opiskeluna TEAMSin kautta.
Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä opiskelua verkko-opintoina It’s learning alustalla.
Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille, jotka työssään tarvitsevat erityisruokavaliotietoutta.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on kehittää erityisruokavalio-osaamista, niin että opiskelija pystyy toimimaan erilaisissa erityisruokavalion suunnittelu, valmistus ja esillelaitto tehtävissä ravitsemisalalla.
Sisältö
Koulutuksen tutkinnon perusteet löytyvät opintopolun ePerusteet(siirryt toiseen palveluun)
Valintaperusteet
Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita.
Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen ja tutkinnon suorittamiseen. Valinnassa huomioidaan myös alalle suuntautuneisuus sekä koulutustarve.
Kielitaitovaatimus on B1.1
Kustannukset
Koulutuksen hinta omaehtoisena koulutuksena on 400 €/ hlö, sisältää opetuksen, materiaalin, tutkinnon ja arvioinnin sekä tutkintotodistuksen.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Heidi Raitokari
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7820
Tiedepuisto 3, PORI
Päivi Tikkanen
Lehtori, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8369
Tiedepuisto 3, PORI