Siirry sisältöön

JATKUVA HAKU Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon (toimitilahuoltaja)

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Opiskelija osallistuu Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon / valitsemansa osaamisalan valmistavaan koulutukseen henkilökohtaistetun aikataulun mukaisesti.

(Tämä koulutus tähtää puhtausalan työtehtävissä toimimiseen eli osaamisalat ovat toimitilahuollon- ja kotityöpalvelujen osaamisalat.)

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Hakeutuessasi tähän koulutukseen, on sinulla mahdollisuus saada opiskelupaikka puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto -koulutukseen. Opiskelijavalinta perustuu haastatteluun ja hakemukseen, joihin päästäksesi sinun on otettava yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön. Tutustu huolellisesti kohtaan Hakeutuminen!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa opiskeleva opiskelija saa perustiedot erilaisissa laitoksissa tapahtuvasta siivoustyöstä (toimitilahuollon osaamisala). Voit tutustua alan esittelyyn tästä linkistä.(siirryt toiseen palveluun)

Koulutuksen aikana opiskelija perehtyy käytännössä puhtausalan monipuoliseen työhön, joka saattaa kohteesta riippuen sisältää siivouksen lisäksi esimerkiksi tekstiilihuoltoa, vuodehuoltoa, ruoanjakelua, huonekasvien huoltamista tai muita tukipalvelutehtäviä.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon suorittanut on hienotunteinen, erilaisuutta kunnioittava sekä asiakaspalveluhenkinen henkilö. Hän suunnittelee ja toteuttaa omaa työtään ja palveluita asiakaskohteensa tarpeiden mukaan ja toimii työssä vastuullisesti. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon suorittaneella on alan perusvalmiuksien lisäksi valintojen mukaan erikoistunut osaaminen toimia kodinhuoltajana tai toimitilahuoltajana.

Kotityöpalvelujen ammattilaisena voit työskennellä siivous- ja tukipalvelutehtävissä:

Toimitilahuollon ammattilaisena voit työskennellä siivous- ja tukipalvelutehtävissä: 

Valintaperusteet

WinNovassa käytetään opiskelijavalinnoissa jatkuvan haun yhtenvertaisia valintaperusteita, joiden perusteella opiskelijavalinta tehdään:

Opiskelijavalinta tehdään pisteyttämällä hakijat kriteerien perusteella.

Suomen kielen kielitaitotasovaatimus on A2.2. Kielitaitotasojen yleiskuvaukset (pdf)

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvaate ja -jalkinehankinnoista sekä opiskeluvälineistä. Tiedustele asiasta lisää yhteyshenkilöltä.

Hakeutuminen

Koulutukseen valinta tehdään hakemuksen sekä haastattelun perusteella. Hakeutuessaan koulutukseen tulee hakijan sopia itse oppilaitoksen edustajan kanssa sopiva haastatteluajankohta eli hakeuduttuasi koulutukseen, ole yhteydessä koulutuksen yhteyshenkilöön joko puhelimitse Tuija Peni, p. 044 455 7815 tai sähköpostitse tuija.peni@winnova.fi Haastattelu suoritetaan joko oppilaitoksessa tai Teams -etäkokouksena (etätotetutuksen edellytyksenä on toimiva kuulokemikrofoni ja kamera).

Täytä hakulomake kaikilta osin huolellisesti.

Yhteyshenkilöt