Siirry sisältöön

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti, pk

Hakeutuminen
Yhteishaku
Tutkinto
Laboratorioalan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Aikataulu ja toteutus

Yhteishaun kautta tulevat opiskelijat aloittavat opintonsa elokuun alussa.

WinNovassa on mahdollisuus suorittaa opintoja kesäoppisopimuksella. Lyhyellä oppisopimuksella ns. kesäoppisopimuksella opiskelija voi edistää opintojaan lyhyissäkin työsuhteissa, vaikkapa kesätyössä. Lue lisää www.winnova.fi/kesaoppisopimus

Kohderyhmä

Valtakunnallinen yhteishaku Opintopolussa on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville. WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Laborantti tutkii ruokaa, juomaa, ympäristöä, lääkkeitä ja erilaisia kulutustavaroita ja valmistaa liuoksia, ottaa näytteitä ja tekee kemiallisia, fysikaalisia, mikrobiologisia ja geeniteknisiä analyysejä.

Tarjoamme laboratorioalan perustutkintoon johtavaa koulutusta ainoana oppilaitoksena Satakunnassa. Käytössämme on ajanmukaiset laboratoriotilat ja –välineet.

Laboratorioalan ammattilaisena voit työskennellä:

Suosituksia alalle:

Sisältö

Koulutus sisältää mm.: laboratorion perustyöt, orgaaninen ja kromatografinen analytiikka, bioanalytiikka, mittaukset ja laiteanalytiikka sekä valinnaisina ympäristöanalytiikka, elintarvikeanalytiikka, biotekniset sovellukset, teollisuuden prosessit tai laiteanalyysien sovellukset.

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista.

Huomio

YHTEISHAKU

Hakeutuminen

Tulossa perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishakuun 20.2.-19.3.2024 osoitteessa Opintopolku(siirryt toiseen palveluun)

HUOM. Opintopolun yhteishaussa EI VOI HAKEUTUA ammatilliseen peruskoulutukseen, jos on perusopetuksen jälkeen suorittanut ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon.

Jatkuva haku
Yhteishaun jälkeen mahdolliset vapaat paikat tulevat hakuun kaikille WinNovan verkkopalveluun.

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaitovaatimuksena vähintään B1.1. 
Lisätietoja: Kielitaitotasot ja kokeet(siirryt toiseen palveluun)

HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteyshenkilöt