Siirry sisältöön

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit hakeutua myös alan ammattitutkintoon tai erikoisammattitutkintoon.

Tavoite

Laboranttina voit työskennellä sekä tutkimus- että kehitystehtävissä. Laboranttina käsittelet näytteitä, analysoit ja raportoit tuloksista. Työskentelyä ohjaavat erilaiset laatujärjestelmät. Laboranttiopinnot sisältävät mm. matematiikkaa, yleistä kemiaa, orgaanista ja kromatografista analytiikkaa, mittauksia ja laiteanalytiikkaa sekä mikrobiologiaa.

Tarjoamme laboratorioalan perustutkintoon johtavaa koulutusta ainoana oppilaitoksena Satakunnassa. Käytössämme on ajanmukaiset laboratoriotilat ja –välineet.

Mahdolliset työtehtävät

Henkilökohtaiset ominaisuudet

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat 115 osp:

Valinnaiset tutkinnon osat valiten mm. seuraavista 30 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Valintaperusteet

Opiskelijavalinta tehdään pisteyttämällä hakijat kriteerien perusteella. WinNovassa käytetään seuraavia jatkuvan haun yhteisiä valintakriteereitä, joiden perusteella opiskelijavalinnat tehdään:

Kielitaitovaatimus on B1.1

Kustannukset

Oppikirjat ja opiskeluvälineet

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivun ylälaidassa olevan Hae koulutukseen –kohdasta. Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se ennen hakuajan päättymistä. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla siihen, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti. 

Hakuaika 15.9.23 – 29.9.2023

Haastattelut suoritetaan Teamsin välityksellä, kaikki haastatellaan. Haastattelukutsu lähetetään sähköpostin välityksellä. Haastattelupäivä torstaina 5.10.2023

Opinnot alkavat sovitusti HOKS:n mukaan, lokakuussa 2023.

Yhteyshenkilöt