Siirry sisältöön

Leipomoalan ammattitutkinto – Leipuri & Kondiittori

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Leipomoalan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto sekä päiväopiskeluna, johon sisältyy teoria- ja käytännön opetusta oppilaitoksessa, etä- ja verkko-opiskelua itsenäisesti sekä työssäoppimista työpaikoilla.

Koulutusta on 3-5 päivänä viikossa,  7 h/päivä. Koulutuksessa on itsenäistä opiskelua 1-2pvä/ vko, mutta ei työssäoppimisjaksoilla

Työssäoppimisjaksoilla noudatetaan työelämän työaikasuunnitelmaa ja työehtoja.

Kohderyhmä

Kahvila- leipomo ja konditoria-alasta kiinnostuneet henkilöt.

Ravintola- ja cateringalalla työskentelevät,  jotka haluavat kehittää ja laajentaa omaa osaamistaan konditoria – ja leivonta osa-alueella.

Edellytyksenä hakeutumiselle on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai elintarvikealan perustutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen tai mahdollisesti vankka harrastuneisuus alalla tai kevyt yrittäjyys.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaaminen, jotta opiskelija voi koulutuksen suoritettuaan toimia erilaisissa leipomoissa ja koditorioissa leipurina ja/ tai kondiittorina.

Opiskelija pystyy valmistamaan pienimuotoisesti erilaisia kahvilan, konditorian ja leipomon tuotteita.  Koulutuksessa on tavoitteena kokotutkinnon suorittaminen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

Täytekakkujen ja leivoksien valmistaminen

Pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen

Voileipäkakkujen ja coctailpalojen valmistaminen

Deli-tuotteet

Leivonta, ruoka- ja kahvileivät, suolaiset pikkusyötävät

Suklaakonvehdit ja koristeet

Jäätelö ja jälkiruoat

Kustannukset

Omaehtoisena koulutuksena opiskelu maksaa 400€/ hlö.

Oppisopimuksella koulutus ei maksa opiskelijalle. Lisää oppisopimuksesta, www.oppisopimus.fi(siirryt toiseen palveluun)

Tämä sisältää opetuksen, kaikki opetusmateriaalit, kaikki vaadittavat kortit ja passit sekä kaikki raaka-aineet, joita käytetään.

Opiskelija saa työvaatteet ja suojavaatteet oppilaitoksesta käyttöönsä. Opiskelijan tulee hankkia alalle soveltuvat työkengät itse.

Lisätietoja

Lisätiedot koulutuksesta:

Riitta Alamäki, vastuukouluttaja

044-455 8428

riitta.alamaki@winnova.fi

Oppisopimukset

Niina Tuomola, koulutusvastaava

niina.tuomola@winnova.fi

Hakeutuminen

Sivun yläreunassa olevan  –  Hae koulutukseen painikkeen kautta.

Kaikki hakijat haastatellaan. Haastatteluun lähetettään henkilökohtainen kutsu.

Yhteyshenkilöt