Leipomoalan ammattitutkinto – Leipuri & Kondiittori
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Tutkinto
- Ammattitutkinto
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma
- Hakuaika
- -
- Koulutusaika
- -
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto sekä päiväopiskeluna, johon sisältyy teoria- ja käytännön opetusta oppilaitoksessa, etä- ja verkko-opiskelua itsenäisesti sekä työssäoppimista työpaikoilla.
Koulutusta on 3-5 päivänä viikossa, 7 h/päivä. Koulutuksessa on itsenäistä opiskelua 1-2pvä/ vko, mutta ei työssäoppimisjaksoilla
Työssäoppimisjaksoilla noudatetaan työelämän työaikasuunnitelmaa ja työehtoja.
Kohderyhmä
Kahvila- leipomo ja konditoria-alasta kiinnostuneet henkilöt.
Ravintola- ja cateringalalla työskentelevät, jotka haluavat kehittää ja laajentaa omaa osaamistaan konditoria – ja leivonta osa-alueella.
Edellytyksenä hakeutumiselle on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai elintarvikealan perustutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen tai mahdollisesti vankka harrastuneisuus alalla tai kevyt yrittäjyys.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaaminen, jotta opiskelija voi koulutuksen suoritettuaan toimia erilaisissa leipomoissa ja koditorioissa leipurina ja/ tai kondiittorina.
Opiskelija pystyy valmistamaan pienimuotoisesti erilaisia kahvilan, konditorian ja leipomon tuotteita. Koulutuksessa on tavoitteena kokotutkinnon suorittaminen henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.
Sisältö
Koulutuksen sisältö:
Täytekakkujen ja leivoksien valmistaminen
Pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen
Voileipäkakkujen ja coctailpalojen valmistaminen
Deli-tuotteet
Leivonta, ruoka- ja kahvileivät, suolaiset pikkusyötävät
Suklaakonvehdit ja koristeet
Jäätelö ja jälkiruoat
Kustannukset
Omaehtoisena koulutuksena opiskelu maksaa 400€/ hlö.
Oppisopimuksella koulutus ei maksa opiskelijalle. Lisää oppisopimuksesta, www.oppisopimus.fi(siirryt toiseen palveluun)
Tämä sisältää opetuksen, kaikki opetusmateriaalit, kaikki vaadittavat kortit ja passit sekä kaikki raaka-aineet, joita käytetään.
Opiskelija saa työvaatteet ja suojavaatteet oppilaitoksesta käyttöönsä. Opiskelijan tulee hankkia alalle soveltuvat työkengät itse.
Lisätietoja
Lisätiedot koulutuksesta:
Riitta Alamäki, vastuukouluttaja
044-455 8428
Oppisopimukset
Niina Tuomola, koulutusvastaava
Hakeutuminen
Sivun yläreunassa olevan – Hae koulutukseen painikkeen kautta.
Kaikki hakijat haastatellaan. Haastatteluun lähetettään henkilökohtainen kutsu.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Riitta Alamäki
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8428
Satamakatu 19, RAUMA
Niina Tuomola
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8294
Satamakatu 19, RAUMA