Siirry sisältöön

Levyseppähitsaajan tai koneistajan täydennyskoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, josta sovitaan koulutuksen alussa. Koulutuksen kesto määräytyy yksilöllisesti opiskelijan kehittymistarpeen perusteella, enintään 120 opiskelupäivää.

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa/päivittää tulityö- ja työturvallisuuskortti.

Tavoite

Tavoitteena on kehittää ja laajentaa omaa kone- ja metallialan osaamista ja saavuttaa riittävä ammatillinen osaaminen alan tehtäviin työllistymiseksi.

Sisältö

Kone- ja metallialan erilaiset tuotannon työtehtävät:
Koulutuksessa voi päivittää ja täydentää omaa ammatillista osaamista. Valittavana on erisisältöisiä koulutusvaihtoehtoja lyhyistä täsmäpaketeista laajempiin kokonaisuuksiin. Koulutuksen sisältö voidaan kohdentaa suoraan tietyn työtehtävän vaatimaan ammattiosaamisen kehittämiseen, esimerkiksi:
– Levy- ja hitsaustöissä: hitsaus- ja levytyöt, särmäys, CNC- leikkaus, teräsrakenne-työt, ohutlevytyöt, paksulevytyöt, kokoonpanohitsaus, alumiinin ja ruostumattoman teräksen levy- ja hitsaustyöt.
– Koneistuksessa: CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä (ohjaukset; Heidenhein, Fanuc, Okuma), CAD/CAM-ohjelmointi (Mastercam, Solidworks), konepajamittaukset tai manuaalikoneistus.

Tutustu koulutusalaan:
https://www.youtube.com/watch?v=8IBS2jhibOw(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisätietoja

Koulutukseen haku ja koulutusaikaiset etuudet:
– Satakunnan TE-toimisto, Marja Kukkakorpi-Karmisto 0295 045 081, marja.kukkakorpi-karmisto@te-toimisto.fi
– TE-palveluiden koulutusneuvonta: 0295 020 702

Hakeutuminen

Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi. Ilmoita myös, haetko levyvyseppähitsaajan vai koneistajan täydennyskoulutukseen. Valintapäätös perustuu hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin ja tarvittaessa kouluttajan haastatteluun.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa: tyomarkkinatori.fi: Oma asiointi – Kaikki asiointi – työvoimakoulutus. Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Hakemuksen perumisella tai valintahaastatteluun osallistumatta jättämisellä ilman pätevää syytä saattaa olla vaikutusta työttömyysturvaoikeuteen.

Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta huolehdithan, että TE-toimistossa on laadittu työllistymisohjelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt