Siirry sisältöön

Matkailualan perustutkinto, Matkailun asiakaspalvelija

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Matkailualan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

Haku on kaikille avoinna, myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Alan kansainvälisyyden vuoksi kielitaito ja kiinnostus kielten opiskeluun on tärkeää.

Tavoite

Tutkinnon suorittanut osaa toimia matkailualan majoituksen tai matkailupalvelujen toteuttamisen asiakaspalvelutehtävissä. Hän osaa palvella kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita asiakaslähtöisesti hyödyntäen kielitaitoa ja kulttuurien tuntemusta.

 Osaat mm. toimia erilaisin liikeideoin toimivien majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä ja tehdä huonevarauksia sekä esitellä ja myydä tuotteita ja palveluja.

 Osaat suunnitella, markkinoida, myydä ja toteuttaa ohjelmapalveluita.

Osaat järjestää erilaisia tapahtumia, järjestää retkiä ja suunnitella ohjelmallisia tilaisuuksia ja matkakokonaisuuksia.

Sisältö

Koulutus koostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta matkailualan asiakaspalvelu ja sen jälkeen osaamisalan mukaan hotellin vastaanottopalveluista tai matkailupalvelujen toteuttamisesta.

Lisäksi oman mielenkiinnon ja ammatillisen kasvun tueksi valitaan valinnaisia tutkinnon osia, joita ovat mm. kokouspalvelut, majoituspalvelut, opastuspalvelut ja retki- ja luontoruokailupalvelut.

Myös Satakunnan ammattikorkeakoulun opintotarjottimelta on mahdollisuus valita opintoja, jotka luetaan hyväksi mahdollisissa jatko-opinnoissa ammattikorkeakouluissa.

Kustannukset

Kustannuksia syntyy mahd. työvaatteista ja oppikirjoista sekä tutustumiskäynneistä erilaisiin kohteisiin.

Hakeutuminen

Omaehtoiseen koulutukseen hakeudutaan www.winnova.fi -sivuston kautta sähköisellä hakulomakkeella. Täytä hakulomake huolellisesti!

Koulutuksen suomen kielen taitovaatimus on B1.1. Jos hakija ei ole tehnyt kielitaitotestiä, hakija kutsutaan kielitestiin.

Hakijat haastatellaan. Erillinen kutsu.

Koulutukseen valinta tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella. 

Koulutus alkaa 6.8.2024

Yhteyshenkilöt