Siirry sisältöön

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija, matka-asiantuntija

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Matkailualan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Tutkinto antaa sinulle erinomaiset valmiudet työskennellä matkailu-, majoitus-, tapahtuma- tai ohjelmapalveluissa erilaisissa työympäristöissä: kotimaassa, ulkomailla ja laivoilla. 
 
Koulutuksen suoritettuasi saat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät: Ohjaat ja opastat asiakkaita, tuotteistat, myyt ja markkinoit matkailupalveluja sekä toimit tarvittaessa palveluiden toteuttajana. Voit valita tutkinnon osat mielenkiintosi mukaan. Oletko valmis heittäytymään? 

Osaamisalat:

Matkailupalvelujen tuottajana osaat järjestää tapahtumia, palvella ja neuvoa asiakkaita, opastaa, järjestää retkiä ja suunnitella ohjelmallisia tilaisuuksia ja matkakokonaisuuksia. Osaat tehdä videoita ja tarinallistaa työtäsi, tarjota asiakkaille elämyksiin, kulttuuriin, seikkailuihin, vesistöön tai luontoon liittyviä palveluja. 

Vastaanottovirkailijana osaat toimia majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä hoitaen varauksia, tuotteiden ja palveluiden myyntiä sekä opastaa asiakkaita matkailupalvelujen käytössä.

Matka-asiantuntijana osaat toimia myynti- ja neuvontatehtävissä, koota matkapakettejamarkkinoida ja myydä niitä sekä verkossa että kasvotusten. Osaat opastaa asiakkaita palvelujen ostamisessa ja tehdä videoita ja tarinallistaa työtäsi. 

Tulevaisuutesi on matkailualalla, jos sinulla on positiivinen asenne sekä työhön että asiakkaisiin. Osaat toimia ryhmässä, olet innostunut kielten opiskelusta, olet joustava sekä palveluhenkinen.

Matkailualan ammattilaisena voit työskennellä:

Sisältö

Koulutus koostuu pakollisista ja valinnaisista opinnoista.

Pakolliset tutkinnon osat:

 Valinnaisina tutkinnon osina mm.

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. opintoihin liittyvistä matkoista, työvaatteista ja -välineistä sekä oppikirjoista.

Hakeutuminen

Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon suorittamiseen.

Opiskelijaksi ottamiseen sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Valintaperusteissa huomioidaan hakutoive, koulutustarve, alalle suuntautuneisuus ja edellytykset tutkinnon suorittamiseen sekä haastattelu. Kielitaitovaatimus B1.1.

Yhteyshenkilöt

Päivi Yli-Karro

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Media-ala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, TUVA (Tutkintokoulutukseen valmentava), Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA