Siirry sisältöön

Matkailualan perustutkinto, matkailun asiakaspalvelija, pk

Hakeutuminen
Yhteishaku
Tutkinto
Matkailualan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Aikataulu ja toteutus

Yhteishaun kautta tulevat opiskelijat aloittavat opintonsa elokuun alussa.

WinNovassa on mahdollisuus suorittaa opintoja kesäoppisopimuksella. Lyhyellä oppisopimuksella ns. kesäoppisopimuksella opiskelija voi edistää opintojaan lyhyissäkin työsuhteissa, vaikkapa kesätyössä. Lue lisää www.winnova.fi/kesaoppisopimus

Kohderyhmä

Valtakunnallinen yhteishaku Opintopolussa on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville. WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Matkailupalvelujen tuottajana osaat järjestää tapahtumia, palvella ja neuvoa asiakkaita, opastaa, järjestää retkiä ja suunnitella ohjelmallisia tilaisuuksia ja matkakokonaisuuksia. Osaat tarjota asiakkaille elämyksiin, kulttuuriin, seikkailuihin, vesistöön tai muuhun luontoon liittyviä matkapalveluja.

Vastaanottovirkailijana osaat toimia erilaisin liikeideoin toimivien majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä, tehdä asiakkaiden huonevarauksia, sisään kirjaamisen ja lähtöselvityksen, esitellä ja myydä tuotteita ja palveluja, opastaa paikallisten matkailupalveluiden käytössä.

Tulevaisuutesi on matkailualalla, jos sinulla on positiivinen asenne sekä työhön että asiakkaisiin. Osaat toimia ryhmässä, olet innostunut kielten opiskelusta, olet joustava sekä palveluhenkinen.

Matkailualan ammattilaisena voit työskennellä:

Sisältö

Koulutus koostuu mm. seuraavista tutkinnon osista Asiakaspalvelu, Suomen matkailualueet, Palveluviestintä, Matkailuyrityksen toiminta sekä Yrittäjyys, laatu ja turvallisuus. Valinnaisina tutkinnon osina mm. Majoituspalvelut, Matkailupalvelujen markkinointiviestintä, Matkailupalvelujen tuotteistaminen, Matkailualan varausjärjestelmien käyttö, Opastuspalvelut, Majoitusyrityksen puhtauspalvelut, Rakennelmien valmistus ja kunnossapito, Retki- ja luontoruokailupalvelut, Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti, Huippuosaajana toimiminen, Yrityksessä toimiminen, Yritystoiminnan suunnittelu, Laivatalouspalvelut, Kahvilapalvelut, Kokouspalvelut sekä Tilaus-ja juhlatarjoilu. Myös tutkinnon osa toisesta ammatillisesta tutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta sekä korkeakouluopinnot voidaan tunnustaa tietyin rajoituksin.

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista.

Huomio

YHTEISHAKU

Hakeutuminen

Tulossa perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishakuun 20.2.-19.3.2024 osoitteessa Opintopolku(siirryt toiseen palveluun)

HUOM. Opintopolun yhteishaussa EI VOI HAKEUTUA ammatilliseen peruskoulutukseen, jos on perusopetuksen jälkeen suorittanut ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon.

Jatkuva haku
Yhteishaun jälkeen mahdolliset vapaat paikat tulevat hakuun kaikille WinNovan verkkopalveluun.

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaitovaatimuksena vähintään B1.1. 
Lisätietoja: Kielitaitotasot ja kokeet(siirryt toiseen palveluun)

HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteyshenkilöt