Siirry sisältöön

Monitoimirakentaja

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Rakennusalan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Luuta-Kreetantie 1, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija pystyy koulutuksen jälkeen työskentelemään monipuolisesti erilaisissa talonrakentajan/pintakäsittely alan töissä työtekijänä tai yrittäjänä ns. MONITOIMIRAKENTAJANA. Monitoimirakentajalla on osaamista rakentamisesta ja pintakäsittelytöistä joten hän on oivallinen osaaja erilaisiin remonttiotöihin työntekijänä tai yrittäjänä. Kaikille opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelun kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille joilla on jonkin verran rakentamisen/pintakäsittelyn kokemusta tai alan perustutkinto.

Kielitaitovaatimus A2.2

Sisältö

Opiskelun toteutusmallit

Koulutus sisältää henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti  opiskelua lähiopetuksena oppilaitoksessa, ammatillista opiskelua oppilaitoksen rakennustyömailla sekä opiskelua alan yrityksissä koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

Opiskeltavia osa-alueita mm

Koulutus toteutetaan aikavälillä 7.10.2024-27.6.2025. Koulutus on kokoaikaista opiskelua.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
– Länsirannikon Koulutus Oy, Winnova, Pekka Kivioja, puh. 044 455 8236 , pekka.kivioja@winnova.fi
– Hakupalvelut, 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi
                                                              
Koulutushaku, koulutusajan etuudet:
– Satakunnan TE-toimisto, Noora Häyhtiö, 0295 045 103, noora.hayhtio@te-toimisto.fi
– Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) jossa chat-palvelu ma-pe 9-16. Huolehdithan, että TE-toimistossa on tehty työllistymissuunnitelma koulutukseen liittyen varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta.

www.kela.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (työmarkkinatuki ja peruspäiväraha)
www.tyj.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (ansiosidonnainen päiväraha)

Hakeutuminen

Haethan koulutukseen 10.9.2024 mennessä. Täytä hakemus huolellisesti ja perustele koulutustarpeesi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Valintahaastattelupäivä on 26.9.2024, paikka ilmoitetaan kutsussa. Valintatieto näkyy heti haastattelua seuraavana päivänä Oma Asioinnissa. Lisäksi TE-toimisto lähettää valinnoista tiedon postitse

Voit hakea tästä koulutukseen: 

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720589?locations=Pori&&announced=0&sort=1(siirryt toiseen palveluun)

Oppilasvalinta:
Voit seurata hakemuksesi tilannetta reaaliaikaisesti ja tarkistaa haastatteluaikasi sekä valintatietosi osoitteessa tyomarkkinatori.fi / oma-asiointi –> koulutushakemukseni tilanne. Näin saat nopeasti tiedon tilanteestasi koulutushaun kannalta mm. näet mahdollisen esivalintaan liittyvän haastattelukutsun.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §). Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymissuunnitelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt