Siirry sisältöön

Musiikkialan perustutkinto, musiikkiteknologi, pk

Hakeutuminen
Yhteishaku
Tutkinto
Musiikkialan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Rautatienpuistokatu 7, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Aikataulu ja toteutus

Yhteishaun kautta tulevat opiskelijat aloittavat opintonsa elokuun alussa 2024.

WinNovassa on mahdollisuus suorittaa opintoja kesäoppisopimuksella. Lyhyellä oppisopimuksella ns. kesäoppisopimuksella opiskelija voi edistää opintojaan lyhyissäkin työsuhteissa, vaikkapa kesätyössä. Lue lisää www.winnova.fi/kesaoppisopimus

Kohderyhmä

Valtakunnallinen yhteishaku Opintopolussa on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville. WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Palmgren-konservatorio tarjoaa musiikin ammatillista koulutusta osana WinNovan koulutustarjontaa.

Musiikkialan ammatillinen perustutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka peruskoulun tai lukion suoritettuaan haluavat valmistua musiikkialan ammattiin. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneella on laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet alan eri tehtäviin. Palmgren-konservatoriossa voi opiskella muusikon tai musiikkiteknologin ammattiin suuntautumisvaihtoehtoina pop/jazz-musiikki tai klassinen musiikki.

Meillä pääset soittamaan tai laulamaan jokaviikkoisiin jameihin tai vaikkapa tekemään oopperaa ja – jos hoidat hommasi mallikkaasti – työskentelemään muusikkona tai musiikkiteknologina Pori Jazzeille, Porin Teatteriin, Pori Oopperaan tai vaikkapa paikalliseen Rakastajat-teatteriin?

Musiikin äänentoiston ja äänittämisen ammattilaisena voit työskennellä esimerkiksi: 

Tutkinnon suoritettuaan voi hakeutua jatko-opintoihin musiikin ammattikorkeakouluopintoihin tai Taide- yliopistoon.

Suosituksia alalle: 

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista.

Huomio

YHTEISHAKU

Lisätietoja

Lauri Häkkinen
koulutussuunnittelija
lauri.hakkinen@pori.fi
p. 044 701 5403

Hakeutuminen

Tulossa perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishakuun 20.2.-19.3.2024 osoitteessa Opintopolku(siirryt toiseen palveluun)

Pääsykoe:
Koulutukseen hakeutuneille järjestetään pääsykoe. Pääsykokeen sisällöstä voi lukea lisää  https://www.pori.fi/kasvatus-ja-koulutus/palmgren-konservatorio/haku-oppilaitokseen/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) .Mikäli valintaperusteena pääsy- tai soveltuvuuskoe, pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen kutsutaan kaikki hakijat. Et voi tulla valituksi koulutukseen, jos et ole osallistunut pääsy- tai soveltuvuuskokeeseen. Jokaiselle hakijalle lähetetään huhtikuun aikana sähköposti, jossa on ajanvarauslinkki etähaastattelua ja teoria- ja säveltapailukoetta varten.
Pääsykokeita järjestetään yhteishaun jälkeen 15.-16.4.2024, varakoepäivä 8.5.2024.

HUOM. Opintopolun yhteishaussa EI VOI HAKEUTUA ammatilliseen peruskoulutukseen, jos on perusopetuksen jälkeen suorittanut ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon.

Jatkuva haku
Yhteishaun jälkeen mahdolliset vapaat paikat tulevat hakuun kaikille WinNovan verkkopalveluun.

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaitovaatimuksena vähintään A2.2. 
Lisätietoja: Kielitaitotasot ja kokeet(siirryt toiseen palveluun)

HAKU PÄÄTTYNYT