Siirry sisältöön

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto, EAT
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Tutkinnon suorittaneella on laaja-alainen prosessiteollisuuden osaaminen. Hän osaa yrityksensä tuotantoprosessit, asiakkaat ja toimittajat, yrityksen toimintaympäristön, toimintajärjestelmän ja laadunhallinnan sekä yrityksen kannattavuus- ja markkinatilanteen. Hän osaa johtaa ja kehittää itseään ja työryhmiään. Hän osaa toimia jäsenenä erilaisissa projekteissa ja – neuvotteluissa. Oman työnsä asiantuntijana hän osaa hyödyntää osaamistaan ja ymmärrystään kehittämisen ja motivoimisen tehtävissä.

Tutkinnon suorittanut työskentelee prosessiteollisuuden tuotantoprosessien asiantuntijan, kehittäjän tai tiiminvetäjän tehtävissä omalla vastuualueellaan sekä erilaisissa projekteissa.

Työllistäviä teollisuusalavaihtoehtoja ovat mm. kemian-, kemiantuote-, biotuote-, lääke-, biotuotannon-, metallinjalostuksen-, kaivos-, valimo-, elintarvike-, kumi-, muovi-, metsä-, sellu-, paperi- ja rakennustuoteteollisuus sekä sähkökemiallisen pintakäsittelyn-, vesi- ja voimalaitokset.

Sisältö

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (75 osaamispistettä) ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta (105 osaamispistettä).

Valintaperusteet

Koulutus henkilöille, jotka ovat työsuhteessa tai työsuhde on alkamassa alan ammattitaitovaatimuksia vastaavissa työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton sekä opiskelijalle että yritykselle. 

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivun ylälaidassa olevan Hae koulutukseen –kohdasta. Täytä lomake huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla siihen, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti. 

Yhteyshenkilöt

Hanna Salminen

Lehtori, Kone- ja tuotantotekniikka, Laboratorioala, Pintakäsittelyala, Prosessiteollisuus, Sähkö- ja automaatiotekniikka

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8094
Professorintie 5, PORI