Siirry sisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, oppisopimus, Toimitilahuoltaja AT/ Laitoshuoltaja

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimusopiskeluna, joten opiskelijalla tulee olla soveltuva työpaikka puhtauspalvelualalla. Työsopimus on oltava koko opiskeluajan voimassa ja työtunteja on oltava vähintään 25h/viikko.

Koulutus sisältää teoriaopintoja, lähi- ja verkko-opintoja sekä käytännön työssä tapahtuvaa oppimista opiskelijan omalla työpaikalla. 

Lähiopetus toteutetaan pääsääntöisesti 2 kertaa kuukaudessa toteutuvana lähipäivänä, klo 8.00- 15.15 välisenä aikana. Vastuuopettajalta saat tarkemmat tiedot lähiopetuksen viikonpäivistä/lukujärjestyksestä.

Koulutuksen kesto ja sisältö on yksilöllinen. Opiskelijalle laaditaan ennen koulutuksen alkua henkilökohtainen osaamisen kehittymisen suunnitelma (HOKS).

Opetuskieli suomi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla työskenteleville henkilöille tai alalle suuntaaville henkilöille, jotka ovat työsuhteessa tai työsuhde on alkamassa.

Työntunteja on oppisopimusaikana oltava minimissään 25h/viikossa.

Tavoite

Opiskelijan tulee toimia puhtauspalvelualan työtehtävissä koko opiskeluajan ja pätevöityä työnantajan edellyttämien työtehtävien hoitamisessa vaadittavaan osaamiseen. Oppisopimuskoulutuksen tavoitteena on hankkia opiskelijalle toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan työn vaatima ammatillinen osaaminen työn ohessa ja suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tai osatutkinto.

Toimitilahuoltajan ja laitoshuoltajan työtehtäviin erilaisissa toimintaympäristöissä voit tutustua seuraavien linkkien kautta: Osa 1(siirryt toiseen palveluun) ja Osa 2(siirryt toiseen palveluun)

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, 150 osp

Tutkinnon pakollinen osa

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osp

Tutkinnon pakollinen valinnainen tutkinnon osa (valitaan yksi)

Laitoshygieniapalvelut 45 osp – (ammattinimike Laitoshuoltaja)

Ylläpitosiivous 45 osp – (ammattinimike Toimitilahuoltaja)

Tutkinnon vapaasti valittavat valinnaiset osat (valinnaisista muodostetaan 90 osp kokonaisuus)

Tutustu tutkinnon muodostumiseen tästä.(siirryt toiseen palveluun)

Valintaperusteet

Hakukelpoisuutena on perusopetuksen oppimäärän suorittaminen ja soveltuva työpaikka (tai työharjoittelupaikka). Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton. Työasuun kuuluvat työjalkineet hankitaan pääasiassa omakustanteisesti.

Hakeutuminen

Tiedustelut oppisopimuskoulutukseen osallistumisen mahdollisuudesta ja toimintaohjeet hakeutumisesta saat ottamalla yhteyttä:

Lehtori Bianca Hintsa p. 044 455 8284, sposti: bianca.hintsa@winnova.fi

Yhteyshenkilöt