Siirry sisältöön

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto/ Viiniasiantuntijan koulutus

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, AT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Winnovan viiniasiantuntijakoulutus toteutetaan 9.9. – 11.10.2024. Koulutus kestää 4 x 4 h viiniluennot sekä lisäksi koulutukseen sisältyy illallinen ja viinitasting (n. 4 h).

Koulutus toteutetaan moni -muotokoulutuksena, 16 h luennot, kirjalliset tehtävät, viinitasting ja illallinen & viinitasting. Koulutuspaikka on Satamakatu 19 ja muut Winnovan toiminpisteet.

Luennot ovat päivällä klo 12.00-16.00. Illallisen aika varmistuu myöhemmin. 

Luentopäivät:

9.-10.9. 2024

23.-24.9.2024

lisäksi illallispäivä, jonka ajankohta ilmoitetaan erikseen

Viinikoulutuksen toteutuksesta vastaavat

Taneli Lehtonen – sommelier, useasti Suomen parhaana viiniasiantuntija palkittu viiniosaaja, kokemusta niin Suomesta kuin myös ulkomailta huippu ravintoloista.

Janne Lohi – Ruokatuotannon lehtori, keittiömestari

Sami Pihlajaniemi – Ravintolapalvelun lehtori, ravintolapäällikkö

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki viineistä kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää omaa viiniosaamista. Voit olla alan ammattilainen, joka haluaa kehittää omaa viiniosaamista sekä esim. työpaikan viinilistaa. Viiniasiantuntija koulutukseen voi osallistua ilman alan koulutusta. Jos olet viiniharrasta voit osallistua myös koulutukseen ja kehittää omaa osaamista.

Koulutuksen voi suorittaa omaehtoisesti tai oppisopimuksella.

Oppisopimuskoulutus

Opiskelijalla on työpaikka , jossa voi osoittaa osaamisensa näytössä omalla työpaikalla. Oppisopimuskoulutuksessa suoritetaan näyttönä 1 tutkinnon osa, joka soveltuu työpaikalla tehtäviin omiin työtehtäviin. Tutkinnon osa suunnitellaan yhdessä opettajan kanssa HOKS keskustelussa.

Oppisopimuskoulutus on ilmainen opiskelijalle ja työpaikalle. Työpaikalta nimetään työpaikkaohjaaja, joka ohjaa ja auttaa opiskelijaa eteenpäin. Oppisopimuskoulutuksessa opitaan pääsääntöisesti työpaikalla ja sen lisäksi opiskellaan teoriaopintoja lähijaksoilla ja/tai verkko-opintoja.

Oppisopimuskoulutuksesta tehdään sopimus työantajan, oppilaitoksen ja opiskelijan välillä. Vakituisessa työsuhteessa olevalle oppisopimus ei muuta työehtoja.

Omaehtoinenkoulutus

Omaehtoisesti tähän koulutukseen voi osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneita viineistä. Omaehtoinen koultus maksaa 380€/ hlö. Omaehtoisessa koulutuksessa ei tarvita alan työpaikkaa,eikä anneta näyttöä osaamisesta.

 Maksullisissa koulutuksissa viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Sisältö

Viinikoulutuksen sisältö:

Illalinen 3-5 ruokalajia ja viinit.

Kustannukset

 Oppisopimuskoulutuksena koulutus on ilmainen. Koulutus maksaa omaehtoisena 380€/ hlö. Maksullisissa koulutuksissa viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Koulutukseen sisältyy:

Lisätietoja

Kouluttaja , Janne Lohi , janne.lohi@winnova.fi

Kouluttaja, Sami Pihlajaniemi, sami.pihlajaniemi@winnova.fi

Koulutusvastaava, Niina Tuomola, niina.tuomola@winnova.fi

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan Winnovan koulutus linkin kautta.

Viimeinen hakupäivä on 30.9.2024

Yhteyshenkilöt

Päivi Yli-Karro

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Media-ala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, TUVA (Tutkintokoulutukseen valmentava), Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA