Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Vammaistyön osaamisala, osatutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, PT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Aikataulu ja toteutus

Keväällä ja syksyllä alkavaan vammaistyön osaamisalan opintoihin on vapaana noin 18 opiskelupaikkaa. Koulutus järjestetään määräaikaisen työsopimukseen perustuvana oppisopimuskoulutuksena. Hakemuksen saavuttua sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.
Opinnot järjestetään pääosin työpaikalla. Tietopuolinen koulutus on tiistaisin klo 8.00-15.00 oppilaitoksessa. Lisäksi on etä-/verkko-opintoja. Opiskelu edellyttää tietotekniikan käytön perustaitoja. 

Kohderyhmä

Koulutus on määräaikaiseen työsopimukseen perustuva oppisopimuskoulutus. Opiskelijalla tulee olla sosiaali-ja terveysalan perusopinnot suoritettuna. 

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Tutkinnon perusteiden(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kautta pääsee tutustumaan tarkemmin tutkinnon muodostumiseen.

Vaatimuksia alalle:

Sisältö

Vammaistyön osaamisala koostuu kahdesta tutkinnonosasta:

Kustannukset

Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista ja oppikirjoista, muuten koulutus on opiskelijalle maksuton. Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus ja perustaidot käyttää omaa tietokonetta (verkko-opinnot).

Tarkista omat opintososiaaliset etuudet. Lisätietoa opintososiaalisten etuuksien maksuehdoista ja laskutuslomake löytyy internetistä: www.winnova.fi/oppisopimus

Hakeutuminen

Terveydentilavaatimukset:
https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/hakijan-terveys-ja-toimintakyky#terveydelliset-vaatimukset-terveys–ja-hyvinvointialalla(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Täytä lomake huolellisesti. 

Yhteyshenkilöt