Siirry sisältöön

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto, EAT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Luuta-Kreetantie 1, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Voit suorittaa talonrakennusalan erikoisammatitutkonnon joustavasti työn ohessa ns. monimuoto-opiskeluna. Opinnot tapahtuvat pääsääntöisesti omalla työpaikalla tai oman yritystoiminnan ohessa. Tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Tavoite

Mikäli olet jo alan vankka ammattilainen, mutta osoitus siitä puuttuu. Olet ehkä jo suorittanut alan ammattitutkinnon ja/tai muuten pitkään työskennellyt alan vaativissa tehtävissä. Tässä sinulle koulutus jolla todennetaan osaaminen tai hankitaan osaamista lisää sen verran, että tutkinto/tutkinnonosat tulee suoritettua. Tutkinnolla voit osoittaa olevasi oikeutettu alan korkeimpiin palkkaluokkiin ja sinulla on mahdollisuus hakea esim. mestari satatusta mestarikiltaneuvostolta.

Alla lainaus tutkinnon perusteista:

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittanut on erittäin kokenut talonrakennusalan ammattilainen (esim. kirvesmiehet, muurarit, laattamiehet, sementtimiehet, elementtiasentajat, torninosturinkuljettajat, telineasentajat, monipuoliset rakennusmiehet, kosteus- ja homevaurioiden korjaajat). Tutkinnon suorittaja on suuntautunut työryhmän- ja ammatinohjaukseen tai hänen työtehtävät ovat spesialisoituneet oman ammatin syvälliseen hallintaan tai työtehtävät edellyttävät vahvaa laaja-alaista ja monitaitoista talonrakentamisen osaamista tai hän on erikoistunut kosteus- ja homevauriokorjauksiin.

Sisältö

Alla olevan linkin kautta voit tutustua tutkinnon perusteisiin.

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/8472070/tiedot(siirryt toiseen palveluun)

Oma polkusi tutkintoon rakennetaan yksilöllisesti omien tarpeiden mukaan.

Yhteyshenkilöt