Siirry sisältöön

Talonrakennusalan oppisopimuskoulutus

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Rakennusalan perustutkinto, PT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Tavoite

Opiskelijan tulee toimia talorakennusalan työtehtävissä koko opiskeluajan ja pätevöityä työnantajan edellyttämien työtehtävien hoitamisessa vaadittavaan osaamiseen. Oppisopimuskoulutuksen tavoitteena on hankkia opiskelijalle talonrakentajan työn vaatima ammatillinen osaaminen työn ohessa ja suorittaa rakennusalan perustutkinto (Talonrakentaja) tai osatutkinto. Mahdollisuutena on myöskin talorakennusalan ammattitutkinto.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu rakennusalalle suuntaaville henkilöille.

Työntunteja on oppisopimusaikana oltava minimissään 25 h/viikossa.

Kielitaitovaatimus A2.2.

Sisältö

Opiskelun toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimusopiskeluna, joten opiskelijalla tulee olla soveltuva työpaikka rakennusalalta. Työsopimus on oltava koko opiskeluajan voimassa ja työtunteja on oltava vähintään 25 h/viikko.

Koulutus sisältää teoriaopintoja, lähi- ja verkko-opintoja sekä käytännön työssä tapahtuvaa oppimista opiskelijan omalla työpaikalla. 

Koulutuksen kesto ja sisältö on yksilöllinen. Opiskelijalle laaditaan ennen koulutuksen alkua henkilökohtainen osaamisen kehittymisen suunnitelma (HOKS).

Opetuskieli suomi. 

Koulutuksen aikana opiskelija voi suorittaa rakennusalan perustutkinnon talonrakentajan osaamisalan tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Esimerkkejä rakennusalan tutkinnon osista.

Rakennusalan perustutkintoon (koko tutkinto), talonrakennuksen osaamisala pääset tutustumaan:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6902593/reformi/tutkinnonosat/6905716(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Valintaperusteet

Hakukelpoisuutena on perusopetuksen oppimäärän suorittaminen ja soveltuva työpaikka (tai työharjoittelupaikka). Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton.

Hakeutuminen

Tiedustelut oppisopimuskoulutukseen osallistumisen mahdollisuudesta ja toimintaohjeet hakeutumisesta saat ottamalla yhteyttä palveluasiantuntijaamme:

Pekka Kivioja p. 044 455 8236

pekka.kivioja@winnova.fi

Yhteyshenkilöt