Siirry sisältöön

Täydennyskoulutusta jalkojenhoitotyötä tekeville: Elimistön nestekierron edistäminen ja ylläpitäminen

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Terveysalan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Monimuoto
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opiskelu sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja tehtäviä. Lähiopetusillat ovat 4.9., 18.9., 2.10., 23.10., 30.10., ja 6.11.2024  klo 16.30-19.45. Tutkinnon osan näytöt 13.11. ja 14.11.2024. Käytännön opetus ja ohjaus oppilaitoksen hoitolassa Raisiontori 5, Raisio. Koulutus henkilökohtaistetaan jokaiselle opiskelijalle.

Kohderyhmä

Täydennyskoulutus on suunnattu jalkojenhoitotyötä tekeville, vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille tai vastaavat tiedon omaaville.  

Tavoite

Täydennyskoulutusta jalkojenhoitotyötä tekeville.

Koulutuksessa suoritetaan valinnainen tutkinnon osa Elimistön nestekierron edistäminen ja ylläpitäminen 15 osp, Terveysalan ammattitutkinnosta, jalkojenhoitotyön osaamisalasta.

Sisältö

Koulutus sisältää Terveysalan ammattitutkinnosta, jalkojenhoitotyön osaamisalasta, valinnnainen tutkinnon osan Elimistön nestekierron edistäminen ja ylläpitäminen 15 osp.

Koulutuksen keskeisenä sisältönä opiskelija osaa arvioida elimistön nestekierron ylläpitämisen ja edistämisen tarpeen. Laatia elimistön nestekiertoa ylläpitävän ja edistävän hoitosuunnitelman. Toteuttaa hoitosuunnitelman mukaisen hoidon elimistön nestekierron ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Edistää työhyvinvointia ja työturvallisuutta ja arvioida ja kehittää omaa työtää.

Kustannukset

Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton. Koulutuksen on mahdollista suorittaa myös ilman oppisopimusta, tällöin koulutuksen hinta opiskelijalle on 75,00€ (+ alv.0%).

Lisätietoja

LIsätietoja koulutuksesta Erja Salomaa p. 044 455 8278, erja.salomaa@winnova.fi

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan 31.8.2024 mennessä hakulomakkeella www.winnova.fi– sivujen kautta.

Koulutus toteutetaan mikäli saadaan riittävä osallistujamäärä.

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee arvioida omaa terveydentilaansa ja toimintakykyään suhteessa tutkinnon terveydentila- ja toimintakykyvaatimuksiin.

http://winnova.fi/koulutukset/hakeminen/valintaperusteet/terveydentilavaatimukset/sosiaali-_ja_terveysala_humanistinen_ja_kasvatusala(siirryt toiseen palveluun)

Yhteyshenkilöt