Siirry sisältöön

Thomas, muokattava 360

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori / Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Tavoite

Muokattava Thomas360 –arviointi antaa objektiivisen pohjan itsetuntemuksen, itseluottamuksen ja motivaation kehittämiseen.

Palaute auttaa ymmärtämään, miten voit vahvistaa sitoutumista ja vähentää henkilöstön vaihtuvuutta. Thomas360 -arvioinnin avulla henkilöt saavat nopeasti ja helposti palautetta niiltä henkilöiltä, joiden kanssa he työskentelevät ja voivat verrata niitä itsearviointitulokseensa.

Sisältö

MIKÄ ON MUOKATTAVA 360?

Tunnista kehitysmahdollisuutesi ja toimintasi haasteet

Muokattava 360 antaa objektiivisen palautteen henkilöiden toiminnasta organisaation silmin. Palautteen avulla johdon ja esihenkilöiden itsetuntemus lisääntyy ja heidän on mahdollista tunnistaa kehityskohteitaan. Näin koulutus- ja kehitysohjelmien laatiminen yhdistyy luontevammin organisaation toiminnan strategisiin päämääriin ja tarpeisiin.

Muokattava 360 on muokattavissa oman organisaatiosi tarpeiden mukaan tai voit käyttää valmista kyselypohjaa esimerkiksi seuraavissa kehityskeskusteluissa ja kehittämisprojekteissa:

Muokattava 360 -arviointi luo suotuisan ilmapiirin rakentavalle ja rehelliselle palautteelle. Tulokset auttavat henkilöitä ymmärtämään toimintansa vaikutukset organisaatioon, ja kuinka he voivat lisätä tehokkuuttaan.

Tätä kautta tulokset auttavat henkilökohtaisten kehityssuunnitelmien laatimisessa sekä lisäävät halukkuutta oman toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja

Kiinnostaako tämä?
Pyydä tarjous: Tarjouspyyntölomake

Lisätietoja:Thomas Suomi
https://www.thomassuomi.fi/arvioinnit/muokattava-360/(siirryt toiseen palveluun)

Johtamis- ja työyhteisövalmentaja, Juha Harikkala, juha.harikkala@winnova.fi p. 044 455 8160

Yhteyshenkilöt