Siirry sisältöön

Turvajärjestelmien asentaja

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Turvallisuusalan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Tavoite

Koulutus antaa valmiudet erilaisten lukitus- ja turvallisuusteknisten järjestelmien suunnittelu- ja asennustyöhön. Tällaisia järjestelmiä ovat esim. kameravalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmät, paloturvallisuustekniikka, kulunvalvontalaitteistot, ym.  

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat vailla ammatillista koulutusta tai sellaisille ammatillisen koulutuksen suorittaneille henkilöille, jotka haluavat vaihtaa ammattia/alaa tai laajentaa ammattitaitoaan. Koulutus soveltuu erinomaisesti täydentämään aikaisempaa sähköalan koulutusta, sekä aiemmin hankittua osaamista esimerkiksi kiinteistöhuolto- tai yksityiseltä turvallisuusalalta. 

Koulutuksessa suoritetaan osatutkinto tutkinnosta Turvallisuusalan perustutkinto

Sisältö

Koulutus sisältää seuraavat kokonaisuudet 

Valintaperusteet

Koulutukseen osallistujan kielitaito tulee olla sillä tasolla, että hän pystyy perehtymään itsenäisesti koulutuksen materiaaliin ja selviytyy kirjallisista tehtävistä. Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa.  

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus sivuillamme. Koulutukseen hakijat haastatellaan hakuajan päätyttyä viikoilla 36-37. Koulutukseen valinta tapahtuu kun kaikki hakijat on haastateltu. Vastuukouluttaja ilmoittaa hakijalle valintatuloksen. 

Yhteyshenkilöt