Siirry sisältöön

Vesityökorttikoulutus

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, auditorio 28600 Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kustannukset

Osallistumismaksu 215.00 €/hlö

Koulutuksen hinta 215,00€ (sis. alv.24%) sisältäen yhden vesityökortin. Lisäkortti 15€. 

Koulutuksen hintaan kuuluu aamu-ja iltapäivä kahvit tarjottavineen sekä lounas.

Koulutuksen viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja

Vesityökortti -vesijohtoverkostot, Valvira

Vesityökortti -vesijohtoverkostot, Valvira

Laitoksessa työskentelevällä, talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava riittävät perustiedot veden hankinnasta, veden mikrobiologiasta ja kemiasta, talousveden puhdistustekniikasta, vesijohtoverkostojen hygieniasta, henkilökohtaisesta hygieniasta, talousveden käyttötarkkailusta ja talousveden laatuun liittyvästä lainsäädännöstä.

 

Koulutus sisältää vesilaitos tai vesijohtoverkostot osaamistestin tai molemmat.

 

TESTI SUORITETAAN SÄHKÖISESTI;

 

  1. Osaamistesti suoritetaan sähköisesti
  2. Testattava kirjautuu testiin suomi.fi-tunnistautumisella

Testaajan on varmistettava hyvissä ajoin ennen testiä, että testattavilla on valmius käyttää suomi.fi-tunnistautumista. Tunnistautuminen toimii esimerkiksi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos testattavalla ei ole suomi.fi-tunnistautumista, voi Valvira luoda testattavalle käyttäjätunnukset pyynnöstä, mutta tiedot tulee lähettää heille hyvissä ajoissa ennen testiä. Tästä syystä tiedot siitä, että tarvitseeko sinulle luoda tunnukset, tulee välittää kouluttajalle (mikko.ruusunen@winnova.fi) 7vrk ennen koulutuksen alkamista.

Yhteyshenkilöt