Siirry sisältöön

Virastomestari

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Turvallisuusalan perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena osoitteessa Tiedepuisto 3, Pori. Koulutus on kokopäivätoimista opiskelua. Koulutuksessa on muun sisällön lisäksi mahdollisuus suorittaa myös työturvallisuuskortti, sekä väliaikaisen vartijan ja järjestyksenvalvojan korttikoulutukset. Koulutuksessa suoritetaan Turvallisuusalan perustutkinnosta paikallinen tutkinnon osa Virasto- ja laitosturvallisuus 15 osp. 

Tavoite

Virastomestari on asiakaspalvelun ammattilainen, joka vastaa myös monista toimistopalveluihin liittyvistä kokonaisuuksista. Hän huolehtii työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuudesta, toimitilojen ylläpitoon, turvallisuuteen ja teknisiin järjestelmiin liittyvistä tehtävistä sekä erilaisten toimistoteknisten laitteiden toimivuudesta. 

Koulutuksen suorittaneet työskentelevät yritysten, laitosten ja virastojen aulapalvelutehtävissä, receptionistina sekä virastomestarin tai vahtimestarin työtehtävissä. Koulutus antaa mahdollisuuden työllistyä myös vartiointialalle erilaisiin paikallis- ja vastaanottovartijan työtehtäviin. Ammattinimikkeitä voivat olla esim. virastomestari, vahtimestari, toimistovahtimestari, palveluemäntä/-isäntä, kiinteistösihteeri, vartija, reseptionisti, ym. 

Sisältö

Valintaperusteet

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä toimitilojen turvallisuus- ja ylläpitotehtävistä. Hakijan kielitaito tulee olla sillä tasolla, että hän pystyy selviytymään koulutukseen sisältyvistä kokeista ja harjoitteista. 

Yhteyshenkilöt