Siirry sisältöön

Wirtaa! – Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, EAT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Wirtaa! -valmennus sisältää 15 valmennuspäivää Porissa ja sen lähialueilla, henkilökohtaisen ohjauksen, sekä omia työskentelyvahvuuksiasi kuvaavan Thomas HPAn eli Henkilökohtaisen Profiilin Analyysin.

Wirtaa! -valmennuksessa suoritat työtehtäviesi mukaan joko Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tai Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Tutkinnon suorittaminen tapahtuu omissa työtehtävissä, omaa johtajuutta ja toimintatapoja kehittämällä.

Suoritettava tutkinto valitaan hakeutumisvaiheen henkilökohtaistamisen yhteydessä.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille lähijohtamisesta ja oman johtajuuden kehittämisestä kiinnostuneille johtajille ja esihenkilöille.

Tavoite

Wirtaa! -valmennus on asiakaskokemusta ja myyntiä painottava johtamisvalmennus. Omien johdettaviesi mahdollisuudet onnistua paranevat, kun johtamispakissasi on monenlaista osaamista.

Valmennuksessa paneudumme johtamisen eri teemoihin, oman johtajuuden ja toiminnan kehittämiseen, rakennamme verkostoja ja teemme yritysvierailuja. Tämän valmennuksen keskiössä on vuoropuhelu ja yhdessä oppiminen – lähipäivissä keskustelemme, syvennämme omaa osaamistamme ja ideoimme yhdessä uusia tapoja menestyä arjessa!

Kustannukset

Valmennus on mahdollista suorittaa maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, tai omaehtoisena valmennuksena, jolloin sen hinta on 500 eur.

Molemmissa tapauksissa sinulle tulee maksettavaksi lähipäivien mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset.

Lisätietoja

Valmennusohjelma, tutkinnot ja toteutus Hilkka Kolin p. 044 455 7981 ja Mari Palojärvi p. 044 455 7473

Oppisopimusasiat Ulla-Maija Heino p. 044 455 7303.

Yhteyshenkilöt