Siirry sisältöön

Woimaa tiimin johtamiseen – Lähiesimiestyön ammattitutkinto – verkkokoulutus

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Lähiesimiestyön ammattitutkinto, AT
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti oppisopimuskoulutuksena verkko-opintoina ja työelämässä. Koulutuksen kesto on n. 12 – 18 kk riippuen omista tavoitteistasi ja aikataulustasi.

Koulutuksen aikana sinua ohjaa oma vastuuopettajasi, ja saat vertaistukea muilta opiskelijoilta. Työpaikaltasi nimetään sinulle työpaikkaohjaaja.

Voit osallistua koulutukseen myös ilman oppisopimusta, jos oppisopimus ei ole mahdollinen.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esim. osaston ja yksikön lähiesihenkilönä tai tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä toimivalle tai tehtäviin siirtyvälle alasta riippumatta. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä esihenkilöasemaa.

Tavoite

Koulutuksessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää ja vahvistaa omia tiimin vetäjän taitojasi. Saat uusia näkökulmia, ideoita sekä käytännön työkaluja tiimin tehokkaaseen ohjaamiseen, toiminnan kehittämiseen ja perehdyttämiseen. 

Sisältö

Laadimme sinulle henkilökohtaisen Thomas HPA-analyysin, joka kuvastaa omia työskentelyvahvuuksiasi.

Lähiesimiestyön ammattitutkintoon sisältyy kolme erillistä tutkinnon osaa. Lähimiehenä toimimisen ydinosan lisäksi valitset kaksi valinnaista tutkinnon osaa, jotka voit valita omien työtehtäviesi ja tavoitteidesi mukaan. Koulutuksen sisältöjä ovat muun muassa:

Kaksi valinnaista osaa voit valita näistä neljästä vaihtoehdosta: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö ja Kehittämissuunnitelma.

Kustannukset

Omaehtoisena koulutuksen hinta on 500 € (+ alv 0 %) ja oppisopimuskoulutuksena maksuton.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakemus.

Ensisijainen valintakriteeri valintaan on nykyinen työtehtäväsi. Toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä.

Koulutukseen valitulla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen hallinta. Kielitaso B1.1

Yhteyshenkilöt