Siirry sisältöön

Ympäristöalan ammattitutkinto, verkkokoulutus – jatkuva haku

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Ympäristöalan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Koulutus järjestetään verkkototeutuksena. Näytöt suoritetaan työelämänäyttöinä, jolloin opiskelijalla tulee olla joko työ- tai koulutussopimus kohdeyritykseen. Koulutus on mahdollinen suorittaa myös oppisopimuksella.

Kohderyhmä

Ympäristötietoisuus on osa yritysten joka päiväistä toiminta. Koulutus soveltuukin erinomaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään ympäristötietoisuuttaan ja täydentämään ammatillista muuta osaamistaan ympäristö- ja jätehuoltoon liittyvillä tiedoilla ja taidoilla. Esimerkkinä tällaisista työtehtävistä voidaan mainita esim. kiinteistöhoitajat, vahtimestarit ja kouluisännät, turvallisuustehtävissä toimivat, kiinteistö- ja osastovastaavat ym.

Kielitaitovaatimus A2.2

Tavoite

Koulutus antaa työkaluja päivittäisten ympäristöasioiden hoitamiseen. Koulutuksessa tutustutaan jätehuoltoon ja kierrätykseen, toimintaa ohjaavaan lainsäädäntöön, eri toimijoiden vastuisiin ja velvollisuuksiin siten, että tietoa pystyy soveltamaan työssään ja laatimaan esim. jätehuoltosuunnitelman. Lisäksi koulutuksessa perehdytään mm. yrityksen laatu- ja ympäristöjärjestelmiin, ympäristövaikutuksiin, ympäristönsuojelun perusteisiin ja ympäristökartoituksen laatimiseen.

Sisältö

Ympäristöalan työtehtävissä toimiminen (50 osp, pakollinen) 

Kiinteistöjen jätehuollon suunnitteleminen (50 osp) 

Ympäristövastaavana toimiminen (50 osp) 

Kustannukset

240 euroa

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus Anne Heikola, puh 044 455 8161 email: anne.heikola@winnova.fi 

Hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus sivulla www.winnova.fi/koulutukset.

Koulutukseen hakijat haastatellaan joustavasti hakemuksen saavuttua.. 

Yhteyshenkilöt