Siirry sisältöön

DIGIKULTA-hankkeen päätöswebinaari

Digikulttuuritapahtumat päätöswebinaari ma 4.12. klo 12.30-16. Koe taide ja kulttuuri uudella tavalla - digitaalinen vallankumous odottaa. Maksuton.

DIGIKULTA-hankkeen päätöswebinaari järjestetään maanantaina 4.12. kello 12.30-16.00. Webinaarissa kuulet, miten digitalisaatio elävöittää tapahtumia ja kulttuurikokemuksia, tervetuloa!

Yritysvalmentaja ja tietokirjailija Elsa Ervasti valottaa puheenvuorossaan digitalisaation vaikutusta taide-elämysten rikastamiseen. Kulttuuri- ja tapahtuma-alan asiantuntijat Marko Harinen ja Tiina Panula Folk Extremestä tarjoavat trendikatsauksen alan digitalisoitumiseen ja jakavat oivalluksiaan siitä, miten digitaaliset muutokset ovat vaikuttaneet kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimintaan ja kehitykseen. WinNovan, SAMK:n, Sataedun ja Palmgrenin hanketoimijat esittelevät tekoälyn ja lisätyn todellisuuden hyödyntämistä kulttuuri-, tapahtuma- ja matkailualalla.

Webinaari on avoin kaikille virtuaaliteknologian hyödyntämisestä kiinnostuneille. Tule mukaan saamaan uutta näkökulmaa virtuaalitodellisuuden roolista elämysten rikastajana!

Ilmoittautuminen viimeistään 30.11.
https://forms.office.com/e/yn037e5CDY(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja DIGIKULTA-hankkeen verkkosivuilta.