Siirry sisältöön

#OsaaminenNäkyviin -viikkoa vietetään 2.–8.10.2023

Osaaminen näkyviin -viikolla keskitytään meissä kaikissa piilevään osaamispotentiaaliin, joka voidaan ottaa käyttöön osaamisen huomaamisen myötä. Osaaminen synnyttää onnellisuutta! Ihmiset puhkeavat kukkaan, kun he saavat tehdä asioita, joissa ovat hyviä. Annetaan siis osaamiselle mahdollisuus!

Kun osaaminen on ensin huomattu ja tunnistettu, se voidaan ottaa käyttöön. Osaamisen käyttöönottoon liittyy osaamisen siirrettävyys, eli sen ymmärtäminen käytännössä, että esimerkiksi vapaa-ajalla hankittua osaamista voi käyttää myös työelämässä. 

Lisätietoja https://www.jotpa.fi/fi/tietoa-meista/hankkeet-ja-projektit/osaaminen-nakyviin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Anna osaamiselle mahdollisuus #OsaaminenNäkyviin

Koko Suomi kahvittelee osaamisen näkyväksi 3.10.2023 08:00 – 3.10.2023 23:00

https://www.jotpa.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/koko-suomi-kahvittelee-osaamisen-nakyvaksi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

(Jos kahvittelet yksin, suosittelemme Omat vahvuuteni-harjoitteen tekemistä https://www.jotpa.fi/fi/omat-vahvuuteni(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).)

Julkaisutilaisuus: Jokaisen osaaminen näkyviin – Aikuisten oppimisvaikeudet, kouluttautuminen ja työelämä 5.10.2023 09:30 – 5.10.2023 10:30

https://www.jotpa.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/julkaisutilaisuus-jokaisen-osaaminen-nakyviin-aikuisten-oppimisvaikeudet?fbclid=IwAR0q29zRsL4iju7IKvuCbHZdbiSjfwH5ATfzxJNmU7gMpYE1O_ZzBXvtAX8(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Julkaisutilaisuus: Korkeasti koulutetut koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä – Kansainvälisten työntekijöiden kokemuksia jatkuvasta oppimisesta 6.10.2023 09:00 – 6.10.2023 09:50

https://www.jotpa.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/julkaisutilaisuus-korkeasti-koulutetut-koulutustaan-vastaamattomissa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)


JOTPA-koulutuksia WinNovassa

Tällä hetkellä WinNovassa on käynnissä JOTPA-​koulutukset esimerkiksi hoiva-​, puhtaus-​ ja ravintola-​aloilla sekä haku käynnissä metsäalalla, akkuteollisuudessa sekä puhtausalalla.

Tutustu winnova.fi/jotpa(avautuu uuteen ikkunaan)