Siirry sisältöön

WinNova Metsä ja maarakennus avoimet ovet

Tapahtumapaikka
WinNova Metsä- ja maarakennusala
Sahalahdentie 57, 29340 Kullaa

Avoimet ovet Kullaalla klo 10 – 13.

Tervetuloa tutustumaan metsä-, maarakennus- ja luontoalojen koulutuksiin!

Testaa metsäkone-, kaivinkone- ja puutavara-autosimulaattorilla, kuinka isot koneet tottelevat käskyjäsi. Vai hyppäätkö suoraan rohkeasti oikean metsäkoneen puikkoihin?

Luontokartoittaja- sekä erä- ja luonto-opaskoulutuksiin on haku auki! Tule keskustelemaan, miten opiskella harrastuksesta ammatti.

Kahdessa luokassa on päivän mittaan lyhyitä alakohtaisia infoja, joihin voi tulla kuuntelemaan ja kysymään tarjolla olevista koulutuksista. Vaihtoehtoja on sekä yhteishaussa peruskoulunsa päättäville, ammattilaisille kuin uutta suuntaa hakeville.

Kerromme myös metsäammattilaiselle eli työssä oleville metsäkoneenkuljettajille sekä metsätoimihenkilöille parasta aikaa tarjolla olevasta maksuttomasta MetsäKestävä – Ilmastokestävän metsätalouden täydennyskoulutuksesta.

Koulutusten lisäksi esittelemme oppimisympäristöjä ja viihtyisän opiskelija-asuntolan. Tietoa tai tuuria kannattaa testata kivoissa kilpailuissa.

Mukana tapahtumassa on yhteistyökumppaneistamme mm. Sampo Rosenlew ja John Deere.

Opiskelijaravintolassa on tarjolla hernekeittoa ja ulkoalueella makkaraa itse paistaen. Kodalla voi jälkiruuaksi nauttia nokipannukahvit ja pullan.

Tapahtuma tarjoiluineen on maksuton.

Lisätietoja tapahtumasta

Jani Kujansuu, jani.kujansuu@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan), puh. 044 455 8017

winnova.fi/avoimetmetsa