Siirry sisältöön

WinNova mukana MotorShow & StuntFest -tapahtumassa

Vihreä metsäkone lava-auton lavetilla.
Tapahtumapaikka
Porin ravirata

WinNova on perinteisesti isosti ja näkyvästi mukana tapahtumassa! FMX-alueen vieressä sijaitsevalta osastoltamme löydät erilaisia koneita, laitteita, simulaattoreita ja koulutusesittelyä metsäalalta ja maarakennuksesta, auto- ja logistiikka-alalta, lentokonetekniikasta sekä turvallisuusalalta. Mukana myös WinNovan hakupalvelut.

Puutavara-auton kuormausnäytökset molempina päivinä klo 11-13 FMX-alueen läheisyydessä.

Tule infopisteelleemme pyöräyttämään onnenpyörää ja osallistu samalla arvontaan! Vastanneiden kesken arvotaan molempina päivinä WinNovan autoalan katsastustarkistus, määräaikaishuolto (ilman osia) ja Tiedepuiston palvelukadun lahjakortti (arvonta suoritetaan vk:lla 35 ja voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä).

MotorShow tarjoaa uudet, vanhat, klassikot, tuunatut, kustomoidut, entisöidyt, kilpurit…Tapahtumassa nähdään upea Sebastian Westberg FMX-show. StuntFestissä parhaat kuskit ja huikeat temput. Rompetorilta löytyy mielenkiintoista ostettavaa. Nähtävää ja koettavaa jälleen koko perheelle.

la 26.8. klo 10-17, su 27.8. klo 10-16
Porin ravirata, Ravintie 1


Slice-etu WinNovan opiskelijoille: Alehintaan messuille

WinNovan opiskelijoiden Slice-sovellukseen on ladattu etu, jolla pääsee MotorShow & StuntFest -tapahtumaan etuhintaan! Alle 18-vuotiaille päivälipun hinta on 3 € (norm. 5 €) ja yli 18-vuotiaille opiskelijoille 5 € (norm. 12 €).

HUOM! Alelippu lunastetaan messuportilla Slicen opiskelijakorttia näyttämällä (älä osta lippukaupan kautta).