Siirry sisältöön

WinNova mukana Länsirannikon Konepäivillä

Tapahtumapaikka
Rauma, L-M Park

WinNovan osastolla pääset turvallisesti kokeilemaan, miten koneet tottelevat käskyjäsi! Testattavina kaivuukone- ja metsäkonesimulaattorit. Osallistu samalla myös arvontaan.

Osastollamme kerromme, mitä erilaisia vaihtoehtoja on kouluttautua metsäkoneenkuljettajaksi, maarakennuskoneenkuljettajaksi tai puutavara-autonkuljettajaksi. Koulutuksemme sopivat peruskoulun päättäneille, työssä oleville ammattilaisille kuin myös TE-toimiston asiakkaille.

Tutustu Satakunnan Koneyrittäjien järjestämään tapahtumaan tarkemmin (siirryt toiseen palveluun)

Ajankohtaista nyt

Ammattilainen, hanki lisäosaamista ja ammattitutkinto helposti ja maksuttomasti oman työn ohella oppisopimuksella. Mikä sinulle sopisi parhaiten? Kysy lisää vaihtoehdoista!

Työskenteletkö raskaskoneasentajana, mutta haluaisit osata vähän lisää, hankkia alan pätevyyksiä ja saada samalla ammattitutkinnon? Sinulle sopisi Ajoneuvoalan ammattitutkinto, korjaamopalveluiden osaamisala. Koulutus alkaa lokakuussa.

Kysy lisää


Oletko jo maarakennusalalla ja hyötyisit pätevyyksien päivittämisestä, uuden oppimisesta sekä ammattitutkinnosta? Sinulle sopisi Maarakennusalan ammattitutkinto, maarakennuskoneiden käytön osaamisala. Tutustu tästä(siirryt toiseen palveluun)

Kysy lisää


Työvoimakoulutusta TE-toimiston asiakkaille

Oletko alanvaihtaja tai vielä vaille tutkintoa? Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Kiinnostaisiko maarakennusalan työt? Sinulle sopisi työvoimakoulutuksena toteutettava Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja. Tutustu tästä(siirryt toiseen palveluun)

Kysy lisää