Siirry sisältöön

Rehapin terapeutit laajentavat osaamistaan WinNovassa

Joukko päihdetyön palveluita tarjoavan Rehappi Oy:n terapeutteja aloitti syksyllä 2019 WinNovan lähihoitajakoulutuksen ammattiosaamisensa laajentamiseksi.

“Halusimme Rehapissa laajentaa ja kehittää päihdetyön osaamistamme. Joukko päihdetyön ammattilaisiamme lähti siksi WinNovan järjestämään lähihoitajan koulutukseen. Oppisopimus tuntui luontevimmalta vaihtoehdolta. Oppisopimusten ja henkilökohtaisten opintosuunnitelmien tekeminen onnistui WinNovan vastaavien opettajien kanssa erittäin sujuvasti ja opinnot ovat lähteneet hyvää vauhtia käyntiin. Arjen kiireen sykkeessä jännitti etukäteen, onko oppisopimusten järjestäminen monimutkaista ja aikaa vievää, mutta erityinen kiitos WinNovalle asioiden hoitamisen vaivattomuudesta ja tarpeidemme huomioon ottamisesta”, kertoo yksi koulutukseen osallistuvista Rehapin terapeuteista Miska Mikkonen.

Rehapin terapeutit yhteiskuvassa.