Siirry sisältöön

WinNova ja Pori Energia Oy uudistivat kumppanuussopimuksensa

Pori Energia Oy ja WinNova uudistivat monivuotisen kumppanuussopimuksensa leppoisissa tunnelmissa Tiedepuiston kampuksella tiistaina 15.10.2019. Sopimusneuvotteluissa korostui molemminpuolinen halu tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä ja näin kehittää alueen osaamista ja palvelutarjontaa. Pori Energia Oy:tä kiinnostaa työntekijöiden osaamisen kehittäminen ja osaavan henkilöstön saanti myös jatkossa, ja tähän liittyviä palveluita WinNova pystyy tarjoamaan opetuksen, työssäoppimisten, mutta myös esim. työnantajille tarjottavien Popup-rekryjen kautta. Keskusteltiin myös kesäoppisopimusten, eli lyhytaikaisten oppisopimusten, mahdollisuuksista.

Porin Energian ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen uudistamisen jälkeen.
Kuvassa vasemmalta Sari Pertola-Kupiainen ja Jari Lappalainen Pori Energia Oy:ltä sekä Heli Valkeapää, Juhani Nygren ja Teija Harju WinNovasta.