Siirry sisältöön

Yhteistyössä kasvattamaan uutta laivanrakennussukupolvea

Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan ja Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) kumppanuutta vahvistetaan yhteisellä sopimuksella. Kumppanuuden vahvistaminen ja yhteistyön tiivistäminen systemaattisemmaksi ammatillisen koulutuksen järjestäjän WinNovan sekä merkittävän laivanrakennusalan toimijan RMC:n välillä on kumppanuuden mittakaava huomioon ottaen ainutlaatuista.

Kumppanuussopimuksella sovitaan käytännön yhteistyön toimenpiteistä laatimalla toimintasuunnitelma erilaisten yhteistyömuotojen aikatauluttamiseksi ja toteuttamiseksi.

Allekirjoittajien kättely sinetöi sopimuksen.
Sopimuksen allekirjoittivat RMC:n tuotantojohtaja Markku Uusitalo ja WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.

”RMC:n tilauskanta näyttää nyt syksyllä 2019 erittäin hyvältä ja uudet laivanrakennushankkeet tuotavat työtä Raumalle moneksi vuodeksi”, kommentoi RMC:n henkilöstöpäällikkö Ainomaija Kylänpää ja jatkaa: ”Meille on erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa uuden laivanrakennussukupolven kasvattamiseksi Raumalle. Haluamme tehdä itseämme tutuksi opiskelijoille sekä kertoa laivanrakennuksen tarjoamista mahdollisuuksista ja tämä WinNovan kanssa solmittu kumppanuussopimus on osoitus tästä tahtotilasta.”

Yritysyhteistyön ja kumppanuustoiminnan avulla myös WinNova pyrkii palvelemaan työelämää entistä paremmin ja samalla pysymään koulutuksen järjestäjänä tiiviisti ajan tasalla yritysten tarpeista ja työelämän muutoksista.

”WinNovalla on vahvat perinteet laivanrakennusalan koulutusten toteuttajana ja valmistavan telakkateollisuuden yhteistyötahona. Kumppanuussopimuksen myötä haluamme entisestään tiivistää ja kehittää uusia toimintamalleja RMC:n ja laivanrakennusalan toimijoiden kanssa sekä toimia osaltamme kasvun tukena koulutuksen keinoin. Kumppanuussopimuksella tiivistämme yhteistyötämme RMC:n kanssa entisestään”, sanoo koulutuspäällikkö Kari Laine WinNovasta.

Edustajat nostavat maljan sopimuksen kunniaksi.
Malja pitkäjänteiselle yhteistyölle! Maljaa nostamassa tuotantojohtaja Markku Uusitalo ja varatoimitusjohtaja Timo Suistio RMC:ltä sekä toimitusjohtaja Lasse Schultz, koulutuspäällikkö Kari Laine ja työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju WinNovasta.