Siirry sisältöön

Ammattilaiset jakavat osaamistaan koneistamo- ja sorvausalalla

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja automaattisorvaamo R-Sarkon Oy ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen 31.10.2019. Sopimus mahdollistaa mm. WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimista oppisopimus- ja koulutussopimuksilla, sekä R-Sarkonin oman henkilöstön lisäkoulutuksia. WinNova voi myös hyödyntää R-Sarkonin henkilöstön osaamista esimerkiksi puhujavierailuina ja luentoina.

”Sopimus on suoraa jatkumoa WinNovan strategiselle linjaukselle yritysyhteistyön kehittämisessä”, toteaa palveluvastaava Lena Girs WinNovasta. ”R-Sarkon Oy:n henkilöstö on aina ollut kehityshakuista niin oman osaamisen kuin ympäristönkin suhteen ja koska henkilöstöllämme on laaja ja monipuolinen alan osaaminen, niin yrityksemme on varmasti ammatillisen koulutuksen näkökulmasta oiva organisaatio tarjoamaan työssäoppimista alan opiskelijoille”, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Sari Raittila R-Sarkonilta.

”Tänä päivänä ammatillinen koulutus pyrkii lähentymään enemmän työelämän kanssa jotta koulutuksella pystytään vastaamaan nopeammin työelämän muuttuviin tarpeisiin. Kumppanuussopimuksen myötä tiivistämme yhteistyötämme R-Sarkonin kanssa entisestään ja pyrimme myös kehittämään uusia yhteistyömalleja”, sanoo koulutuspäällikkö Kari Laine WinNovasta. ”Työelämän edustajana näen uuden kumppanuuteen perustuvan toimintamallin WinNovan kanssa positiivisena yhteistyön kehityksenä, jossa jo pitkään jatkunutta yhteistyötä voidaan syventää vielä entisestään”, toteaa tuotantojohtaja Aleksi Valonen R-Sarkonilta.

R-Sarkonin ja WinNovan yhteistyösopimukselle nostettiin malja.
Kuvassa vasemmalta palveluasiantuntija Ilkka Kallio ja koulutuspäällikkö Kari Laine WinNovasta, tuotantojohtaja Aleksi Valonen R-Sarkon Oy:stä, palveluvastaava Lena Girs WinNovasta sekä asiakaspalvelupäällikkö Sari Raittila R-Sarkon Oy:stä.