Siirry sisältöön

Kilpailukyvyn turvaamista osaamisen vahvistamisella

WinNova ja metalliteollisuuden esikäsittelypalveluita tuottava Laserkeskus Oy ovat solmineet 12.11.2019 kumppanuussopimuksen henkilöstön kehittämispalveluista.

”Työelämän muutokset haastavat myös ammatillista koulutusta ja se edellyttää yhä enemmän yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa. Olemme tehneet Laserkeskus Oy:n kanssa jo pitkään hedelmällistä yhteistyötä ja kumppanuussopimus tiivistää sitä entisestään”, toteaa WinNovan koulutuspäällikkö Kari Laine.

“Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara ja tällä kumppanuussopimuksella uskon, että vahvistamme edelleen henkilöstön osaamisen tasoa ja turvaamme näin tulevaisuuden kilpailukykyämme. Lisäksi sopimus edesauttaa osaltaan osaavan työvoiman saatavuudessa”, toteaa Laserkeskus Oy:n toimitusjohtaja Sami Mäki.

WinNovan kumppanuustoiminnan tavoitteena on kehittää työelämäyhteyksiä siten, että kumppanuus vahvistaa osapuolten kilpailukykyä, strategisia ja operatiivisia tavoitteita sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamista.

”WinNovan kumppanuustoimintaan on mahdollisuus sisällyttää muutakin yhteistyötä kuin koulutuspalveluita ja kumppanuuden yhtenä tavoitteena onkin ideoida ja kehittää uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia”, kertoo palveluvastaava Lena Girs WinNovan työelämäpalveluista. Laserkeskus Oy:n kumppanuuteen sisältyy mm. henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämistä, opiskelijoiden työpaikalla oppimista ja molemminpuolista näkyvyyttä toistensa organisaatioissa.

Laserkeskus ja WinNova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.
Kumppanuussopimusta allekirjoittamassa WinNovan koulutuspäällikkö Kari Laine (vas.) sekä Laserkeskus Oy:n toimitusjohtaja Sami Mäki.