Siirry sisältöön

WinNova ja Diakon Palvelut Oy sopivat kumppanuuden kehittämisestä

Kumppanuussopimuksella WinNova sekä monipuolisia palveluita Länsi-Suomen alueella tuottava Diakon Palvelut Oy tähtäävät yhteistyön kehittämiseen.

Yhteistyötä on tehty jo useiden vuosien ajan ja muun muassa työpaikalla tapahtuva oppiminen sekä työssäoppimisen ohjaus ovat keskeisimpiä yhteistyön muotoja, joita kehitetään edelleen myös jatkossa kumppanuussopimuksen avulla. Sopimuksen myötä myös hankeyhteistyöstä ja siitä syntyvistä yhteistyömallien juurruttamisesta sovittiin.

Yhteiskuva Diakonin ja WinNovan edustajista.
Kuvassa vasemmalta projektipäällikkö/lehtori Maija Peltomäki WinNovasta, Sanna-Mari Pudas-Tähkä ja Sari Haapalainen Diakon Palvelut Oy:stä sekä koulutuspäällikkö Anna-Mari Järvelä ja työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju WinNovasta.