Siirry sisältöön

WinNovan turvallisuusalalle ensimmäinen kumppanuussopimus

WinNovan Turvallisuusala allekirjoitti 4.12.2019 ensimmäisen uudenmuotoisen kumppanuussopimuksensa. Ensmmäisenä sopimusyhteistyökumppanina on 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy. 

Kumppanuus-sopimuksen tarkoituksena on muun muassa:

  •      Tiivistää työssäoppimisen yhteistyötä
  •      Tiivistää yhteistä koulutusmyyntiä
  •      Parantaa ja kehittää WinNovan tarjoamaa koulutuspalvelua 247:lle
  •      247 toimii valitsemiensa opiskelijoiden kummiyrityksenä (sitoutuminen puolin ja toisin)

–    247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:llä ja WinNovan turvallisuusalalla on takana usean vuoden yhteistyö. Yhteistyön merkitys on ollut molemmille sopimusosapuolille tärkeää ja sen puitteissa on toteutettu REKRY-koulutuksia, yhteisiä koulutustilaisuuksia sekä työssäoppimisen toteutuksia. Molemmat sopimusosapuolet ovat innostuneita tehdystä sopimuksesta ja odottavat innolla yhteistyön jatkumista.

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n ja WinNovan edustajat kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
Edessä vasemmalta 247 Satakunnan Turvapalveluiden toimitusjohtaja Hannu Tarkkio ja WinNovan koulutuspäällikkö Petri Riento odottavat innolla jatkoa monivuotiselle yhteistyölle. Takana vasemmalta palvelupäällikkö Sanna Lappalainen, toimistopäällikkö Pia Viitala sekä WinNovan turvallisuusalan opettaja Jan-Kristian Rantanen ja työeämäpalvelujen palveluvastaava Leena Palenius.