Siirry sisältöön

WinNova ja Ruskatalot hoitotyön kehittämisen ytimessä

WinNova ja Ruskatalojen palveluyhdistys ry tiivistävät yhteistyötään kumppanuussopimuksella.

Yhteiskunnallinen yritys -merkillä huomioitu Ruskatalot on jo vuosia osoittanut tekevänsä merkityksellistä ja arvokasta työtä vanhustenhoidossa Satakunnassa. ”Meillä vanhuksen ääni on aina voimakkain ja todellisuudessa meillä toimintaa johtaa asukas, jonka tarpeista ja tahdosta on hyvä arki palvelutalossa tehty”, korostaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Ojalainen.

”Ruskataloissa on ensiarvoisen tärkeätä huolehtia asukkaidemme hyvinvoinnin lisäksi myös henkilöstömme hyvinvoinnista. Hyvinvoiva henkilökunta nauttii hyvin tehdystä työstä, ja siitä syntyy todellinen työhyvinvointi! Osaava ja aidosti hoitotyöstä kiinnostunut henkilökunta on motivoitunut kehittämään työtään monin tavoin. Vuosien yhteistyö WinNovan kanssa on tuonut paljon lisäarvoa ja osaamista arjen hoitotyöhön. Kumppanuussopimuksen solmimisen myötä yhteistyömme mm. koulutusten sisältöjen suunnittelun ja rekrytointiin liittyvien asioiden suhteen tiivistyy entisestään. Olemme myös innolla mukana WinNovan kesäoppisopimus-kampanjassa”, Ojalainen kertoo.   

”Yrityksen kanssa solmittu kumppanuussopimus on meille WinNovassa luottamuksen osoitus. Toimintamme pohjautuu aina tasavertainen kumppanuus -periaatteeseen, toisin sanoen suunnittelemme ja kehitämme yhdessä yrityksen näköisiä koulutuskokonaisuuksia. Ruskatalojen kanssa tämä on ollut jo vuosia toimintamallimme, jota nyt entisestään tiivistämme solmitun kumppanuussopimuksen avulla”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju iloitsee.

”Haluamme yhdessä Ruskatalojen kanssa toimia kestävän hyvinvoinnin rakentajina”, Harju kiteyttää.

Ruskatalojen ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa.
WinNovan Teija Harju (vas.) ja Ruskatalojen palveluyhdistys ry:n Hanna-Leena Ojalainen