Siirry sisältöön

Yhteistyöllä vastuullisia ruoantuotannon ammattilaisia

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja HKScan Finland Oyj ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen 28.1.2020. Sopimus tarjoaa mm. HKScan Finland Oyj:n henkilöstölle monipuolisia lisäkoulutuksia sekä mahdollistaa WinNovan opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen koulutus- ja oppisopimuksilla huippumodernissa työympäristössä. WinNova voi myös hyödyntää HKScan Finland Oyj henkilöstön osaamista esimerkiksi puhujavierailuina ja luentoina.

”Haluamme kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Se tarkoittaa osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joka haluaa ylläpitää ammattitaitoaan ja kehittyä työssään”, toteaa liha- ja ruokatalo HKScan Finland Oy:n Rauman siipikarjayksikön tehtaanjohtaja Antti Jalo.

”Lisäksi näemme kumppanuuden tuovan meille mahdollisuuden olla mukana kehittämässä alueen elintarvikealankoulutusta, tekemässä siipikarjatuotantoa tunnetuksi alan opiskelijoille ja sitä kautta varmistamassa, että alalle on osaavaa työvoimaa tarjolla myös tulevaisuudessa”, lisää HKScan Finland Oy:n Rauman tehtaan henkilöstöpäällikkö Anna Viitanen.

”HKScan Finland Oyj on merkittävä alueellinen ja valtakuntakunnallinen toimija, ja olemme innokkaina kehittämässä uusia koulutuksellisia toimintamalleja asiakkaamme tarpeiden mukaisesti”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz korostaa.

”Yhteistyöllä varmistamme, että voimme yhdessä asiakkaan kanssa kehittää kummankin osapuolen strategisia ja operatiivisia tavoitteita, kasvattaa kilpailukykyämme sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamista ja hyvinvointia. Samalla olemme mukana vastuullisessa, kestävän kehityksen arvojen mukaisessa toiminnassa”, kertoo WinNovan palveluvastaava Leena Palenius.

Osapuolien kättely kumppanuussopimuksen solmimisen päätteeksi.
WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz (vas.) ja HKScan Finland Oyj:n Rauman siipikarjayksikön tehtaanjohtaja Antti Jalo.