Siirry sisältöön

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja Satatuote Oy syttyvät kumppanuudesta

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja raumalainen Satatuote Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jolla tiivistetään ja laajennetaan entisestään yhteistyötä. Sopimus pitää sisällään mm. henkilöstön osaamisen kehittämistä, opiskelijoiden työpaikalla oppimista ja näkyvyyttä oppilaitoksessa.

Satatuote Oy on vaativan teollisuuden yritys, joka valmistaa lämpömuovattuja muovipakkausratkaisuja eri toimialoille mm. elintarviketeollisuudelle ja lääkelaitevalmistajille. Satatuotteen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Raumalla. Lisäksi yrityksellä on myyntikonttori Stuttgartissa ja logistiikkapalvelupisteitä Euroopassa.

Sopimuksen allekirjoittivat Satatuote Oy:n toimitusjohtaja Heikki Marva ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.

Satatuotteen ja WinNovan edustajat allekirjoitustilaisuudessa.
Kuvassa vasemmalta Kari Laine ja Ilkka Kallio WinNovasta, Lotta Haaslahti ja Heikki Marva Satatuotteelta ja WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.