Siirry sisältöön

Pintakäsittelyalan työnäytöksiä pop-up-tapahtumassa Puuvillassa

Väriässät järjesti 3.-9.2.2020 pop-up-tapahtuman Porin kauppakeskus Puuvillassa. WinNovan pintakäsittelyn alalta tapahtumaan osallistui neljä reipasta opiskelijaa. Opiskelijat tekivät pop-up-tapahtumassa erilaisia työnäytöksiä viiden päivän ajan. Alun perin opiskelijoiden oli tarkoitus osallistua tapahtumaan ainoastaan kolmena päivänä. Järjestäjien ja juontajan pyynnöstä työpäivien määrää lisättiin viiteen. Tapahtuman juontajana toimi Elina Wallin, joka oli tiiviissä yhteistyössä opiskelijoiden kanssa.

Opiskelijoista saatu palaute oli erinomaista. Palautteen mukaan opiskelijat olivat itseohjautuvia ja omatoimisia. Opettajan rooliksi jäi ainoastaan organisoiminen ja henkisenä selkänojana toimiminen.

Opettajan osallistumisen mahdollisti osaltaan pintakäsittelypuolen henkilökunta, joka jousti ja venyi opetusjärjestelyiden järjestämisessä. Suuri kiitos siitä heille!

“Huomasimme, että osallistuminen oli ajankohtaisesti hyvä keino markkinoida pintakäsittelyalaa sekä koko WinNovaa”, toteaa opettaja Kimmo Ruohonen.

Teksti: Kimmo Ruohonen
Kuvat: Jani Koivunen

Opiskelija näyttää miten seinään laitetaan liisteriä.
Liisterin laittamisen jälkeen opiskelija asettelee tapetin paikoilleen.
Opiskelija maalaa telalla liukuvärjäystä.
Opiskelija näyttää miten erilaisilla pensseleillä saadaan maalaamallakin tehtyä kuvioita.