Siirry sisältöön

Satakunnan Yrittäjät ja WinNova kehittävät yhdessä kilpailukykyisempää yrittäjyysmaakuntaa

Satakunnan Yrittäjät ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova allekirjoittivat perjantaina 7. helmikuuta kumppanuussopimuksen. 

Kumppanuudella haetaan lähempää yhteistyötä yrittäjän oman ammattitaidon kehittämiseksi sekä yritysten osaavan työvoiman saamiseksi. Toisaalta kumppanuudella lisätään koulutuksen työelämälähtöisyyttä ja varmistetaan, että opetuksessa huomioidaan työelämän nopeasti muuttuvat osaamisvaatimukset.

“Olemme tehneet yhteistyötä Winnovan kanssa jo vuosikymmenen ajan yrittäjän ammattitutkinnon parissa. Kumppanuuden myötä voimme nyt syventää yhteistyötä ja luoda uusia toimintamalleja yrittäjyysmaakunnan kehittämiseksi”, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen toteaa.

WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz ja työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju ovat Kivisen kanssa samoilla linjoilla.

“WinNovassa haluamme osaltamme kehittää ja kannustaa niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin yrittäjyyttä. Tiivistämällä yhteistyötämme Satakunnan Yrittäjien kanssa voimme yhdessä kehittää entistä kilpailukykyisempää Satakuntaa”, Schultz ja Harju iloitsevat.

“Tämä kumppanuussopimus tarjoaa meille hyvän näköalapaikan Satakunnan elinkeinoelämän kehittämisprosessissa”, Lasse Schultz tiivistää.

Satakunnan Yrittäjien ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
Kuvassa vasemmalta WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz, Satakunnan Yrittäjistä puheenjohtaja Jukka Hurrila ja toimitusjohtaja Markku Kivinen sekä WinNovasta työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju, liiketoiminnan yrittäjyyden opettaja Tapio Aaltonen ja Porin liiketoiminnan koulutuspäällikkö Eeva Wallin.