Siirry sisältöön

TVO ja WinNova varmistavat jatkuvaa oppimista kumppanuuden keinoin

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova solmivat kumppanuussopimuksen, jolla varmistetaan palveluiden pitkäjänteinen yhteissuunnittelu työelämän todellisiin tarpeisiin. 

Yksittäisten koulutustuotteiden sijasta on siirrytty laaja-alaiseen yhteistyöhön oppimisen kehittämiseksi. Kehittämisen tueksi on muun muassa muotoiltu yrityksen sisällä toimiva koulutusasiantuntijapalvelu.

“Jatkuvalla oppimisella vastataan tarpeeseen kehittää ja uudistaa osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa, ja tätä tavoitetta WinNovan koulutusasiantuntija tukee yrityksen sisällä”, TVO:n koulutuspäällikkö Tiina Kuusimäki kertoo.

“Yhdessä rakennamme työelämälähtöisiä, monimuotoisia koulutuskokonaisuuksia, joita myös toteutetaan mahdollisuuksien mukaan yrityksen omissa tiloissa. On taloudellisempaa, että koulutusasiantuntija liikkuu kumppaniorganisaation luo kuin että työelämästä siirryttäisiin oppilaitokselle. Tämä on myös oppilaitoksen henkilökunnalle iso mahdollisuus päivittää ja syventää omaa asiantuntijuuttaan. Kyse on win-win-sopimuksesta”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju toteaa.

“Kumppanuus TVO:n kanssa on meille kunniakas asia, ja olemme iloisia saadessamme olla mukana mahdollistamassa työvoiman saatavuutta ja ohjaamassa opiskelijoitamme esimerkiksi mahdollisilla kesäoppisopimuksilla hankkimaan lisäosaamista TVO:n monipuolisiin työtehtäviin”, WinNovan koulutuspäällikkö Juhani Nygren jatkaa.

“Kumppanuus TVO:n kanssa on meille kunniakas
asia, ja olemme iloisia saadessamme olla mukana mahdollistamassa työvoiman saatavuutta ja ohjaamassa opiskelijoitamme esimerkiksi
mahdollisilla kesäoppisopimuksilla hankkimaan lisäosaamista TVO:n monipuolisiin
työtehtäviin”, WinNovan koulutuspäällikkö Juhani Nygren jatkaa.