Siirry sisältöön

WinNovan opetusravintola Raumalla mukaan ResQ-hävikkiruokamyyntiin

Kestävä kehitys on tämän päivän liiketoiminnassa tärkeä elementti ja ruokahävikin vähentäminen on yksi nykyaikainen tapa vaikuttaa. WinNovan opetusravintola Raimanni Raumalla lähtee kokeilemaan hävikkiruoan myymistä ResQ-sovelluksen kautta.

Tiistaina 4.2. käynnistyvän kokeilun aikana testataan ResQ:n toimivuutta ja käyttökelpoisuutta oppilaitosympäristössä. Kokeilun tavoitteena on vähentää ruokajätettä ja saada sitä kautta lisää asiakkaita Ravintola Raimanniin. Kokeilu kestää helmikuun (pl. hiihtolomaviikko 8), ja sen jälkeen mietitään
jatkoa ja mahdollisesti jopa kokeilun muuttumista pysyväksi käytännöksi.

ResQ-sovellus toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa. Suomessa toimintaa on jo yli
60 paikkakunnalla ja kymmenistä eri ravintoloista voi ostaa ruokaa ResQ:n avulla. Raumalla toimipaikkoja on tällä hetkellä 13.

Asiakkaat löytävät myyntiin päätyvät Raimannin ruoka-annokset puhelimeen tai tietokoneelle ladattavasta ResQ Club -sovelluksesta, maksavat ne online sovelluksella ja noutavat ruoka-annoksen Raimannista.

Tarkemmin ResQ Clubin toiminnasta voit lukea täällä.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)