Siirry sisältöön

WinNovassa on vuoden 2020 alussa käynnistynyt Hakupalvelut-yksikkö

Hakupalvelut-yksikkö palvelee kaikkia hakijoita ja ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneita. Uuden yksikön avulla halutaan tehdä koulutukseen hakeutuminen mahdollisimman helpoksi.

Ammatillisen koulutuksen uudistumisen myötä jatkuva haku on tullut yhteishaun rinnalle merkittäväksi hakeutumisväyläksi. Haluamme palvella asiakkaitamme paremmin hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä
ja tämän takia olemme uudistaneet toimintaamme WinNovassa. Olemme käynnistäneet vuoden alussa Hakupalvelut-yksikön ja kehitämme toimintamallejamme kokemusten ja palautteiden avulla edelleen.

​​​Hakupalvelujen tavoite

Hakupalvelut palvelevat kaikkia hakijoita ja ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneita. Haluamme tehdä koulutukseen hakeutumisen helpoksi asiakkaille. Tiedotamme koulutuksista nettisivuillamme ja neuvomme ja ohjaamme hakijoita myös muiden kanavien kautta. Autamme myös opintojen rahoitukseen ja opintososiaalisiin etuihin liittyvissä kysymyksissä.

Hakupalveluissa voit saada hakeutumisvaiheen opinto-ohjausta mm. koulutukseen hakeutumisessa, soveltuvan alan, tutkinnon, tutkinnon osan tai koulutuksen ohjauksessa, oppisopimukseen liittyvää yleistä ohjausta ja muuhun tarkoituksenmukaiseen palveluun ohjausta.

WinNovan Hakupalvelut tekevät yhteistyötä perusopetuksen, muun toisen asteen koulutuksen, TE-palveluiden, Etsivän nuorisotyön sekä Ohjaamon kanssa.

Toimipisteet

Rauma, Satamakatu 19A

Pori, Tiedepuisto 3

Aukiolo ja yhteydenotot

Avoinna ma-to klo 9-15, pe klo 9-12
www.winnova.fi/hakupalvelut​
hakupalvelut@winnova.fi
P. 044 455 8500

Lisätietoja
Fia Heino
Opiskelijapalvelupäällikkö
fia.heino(at)winnova.fi