Siirry sisältöön

Anbrosie NY saavutti upean Uskalla Yrittää 2020 –finaalipaikan

Yrittäjämäinen asenne ja osaaminen vakuuttivat kilpailun tuomariston Satakunnan Uskalla Yrittää –semifinaalissa. Kilpailu järjestettiin keskiviikkona 4.3.2020 Kauppakeskus Puuvillassa Porissa. Uskalla Yrittää –finaali järjestetään myöhemmin keväällä Helsingissä.

Satakunnan Uskalla Yrittää –semifinaaliin osallistui tänä vuonna peräti 48 yritystä, yhteensä yli 120 nuorta yrittäjää paikallisista oppilaitoksista. WinNovasta semifinaaliin osallistui 17 NY-yritystä. Semifinaalissa NY-yritykset pääsivät esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan tuomareiden lisäksi Kauppakeskus Puuvillan asiakkaille.

Winnovalaisten Eelis Välimaan, Leevi Pihalan ja Lenni Pajusen pyörittämä Anbrosie NY palkittiin parhaana 2. asteen yrityksenä. Näin ollen yritys selvitti tiensä valtakunnalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin. Anbrosie NY valmistaa ja myy itsetehtyjä huonetuoksuja, jotka valmistetaan orgaanisista
tuotteista.

Liike-elämän edustajista koostunut NY-semifinaalin tuomaristo huomioi arvioinnissaan, että Anbrosie NY:n konseptissa on paljon kasvupotentiaalia ja sitä pystyy laajentamaan. Itse kokeilemalla kehitetyt tuotteet ja toiminta sekä esiintyminen ja vuorovaikutus vakuuttivat tuomariston. Yrityksen tuotteilla on ollut kysyntää, mistä on ollut tuloksena merkittävä liikevaihto.

Anbrosie NY osallistui viime syksynä myös All in Pitch –yritysideakilpailuun. Kilpailussa yrityksen edustajat selvisivät alkukarsintojen kautta aina finaaliin asti.

Uskalla Yrittää –semifinaalissa palkittiin lisäksi paras messupiste. Tämä palkinto annettiin WinNovan JemiDesign NY –yritykselle. Käsityönä tehtyjä hiusdonitseja ja muita käsitöitä valmistavassa yrityksessä yrittäjinä toimivat Emilia Viikinkoski ja Jessi Aalto.

Muita Uskalla Yrittää -finaaliin selviytyneitä yrityksiä olivat Synttärisalonki AVA NY Porista (perusaste) ja UISL NY Tampereelta (paras palvelu). Paras messupiste oli Jemi Design NY:llä ja paras myyntipuhe Synttärisalonki AVA NY:llä. Uskalla Yrittää –finaali järjestetään Helsingissä 22.-23.4.2020.

NY semifinalistit yhteiskuvassa semifinaalin jälkeen.
Palkitut semifinalistit ryhmäkuvassa.
Anbrosie NY lavalla haastateltavana semifinaalissa.
Palkitut semifinalistit ryhmäkuvassa.
Anbrosie NY haastateltavana lavalla.