Siirry sisältöön

JemiDesign NY – Satakunnan semifinaalin paras messupiste

Yrityksemme valmistaa ja myy hiusdonitseja. Tuotteet olemme Jessi Aallon kanssa itse valmistaneet kierrätysmateriaaleista ja yhteistyökumppaniltamme saaduista Marimekon kankaista.

Uskalla Yrittää -semifinaalipäivämme alkoi Puuvillassa klo 11 aikaan myyntipisteen valmistelulla. Klo 12 aikaan alkoi varsinainen tapahtuma. Tavoitteenamme oli saada ihmiset kiinnostumaan tuotteistamme ja myös vastailla asiakkaidemme kysymyksiin yrityksestämme.

Päivä esittelypisteellä meni todella hyvin. Enää ei oikein ollut sitä isointa jännitystä, kun olimme olleet jo eri tapahtumissa myymässä aikaisemmin. Tuomaristo kävi katselemassa ja kyselemässä jokaisen yrityksen kohdalla. Erityisen kiinnostuneita he olivat yhteistyöstämme Muotitavaratalo Ratsulan kanssa.

Asiakkaat reagoivat positiivisesti yritykseemme. Kysymyksiä tuli yhteistyökumppanuudestamme kankaisiin saakka. Saimme myös yhdeltä asiakkaalta palautetta, että hintamme voisi olla hieman korkeampi. Monen mielestä Ratsulan sponsoroimista Marimekon kankaista tehdyt designdonitsit olivat todella hienoja, ja niistä tuli paljon kehuja.

Nuoret yrittäjät Emilia ja Jessi seisovat esittelypöytänsä takana. Pöydällä on paljon erivärisiä hiusdonitseja ja hinnasto.

 Emilia Viikonkoski ja Jessi Aalto seisovat palkintojensa kanssa mainosseinän edessä Uskalla yrittää -tapahtumassa.

Kun palkintojen jako alkoi, niin alkoi myös vähän jännittää. Kun meidät kutsuttiin lavalle parhaan messupisteen voittajina, niin fiilis oli hieman yllättynyt. Olihan messupisteitä kuitenkin 48. Lavalla kättelimme tuomareita ja kiitimme tästä tilaisuudesta sekä saimme kunniakirjan ja yrittäjyydestä kertovan EXIT-nimisen kirjan. Otimme yhteiskuvan muiden voittajien kanssa ja opettajat tulivat onnittelemaan voitostamme.

Yrityksemme toiminta alkaa olla nyt aika lailla lopuillaan. Vuosi yrittäjänä oli positiivinen kokemus ja itsevarmuutemme lisääntyi. Yrityksen toiminnan aikana olemme oppineet monenlaista: esimerkiksi ryhmätyöskentelytaitoja ja sitä kuinka tärkeää on tehdä hommat kunnolla.

Teksti: Emilia Viikinkoski