Siirry sisältöön

K-Citymarket Rauma ja WinNova kilpailukykyisen kasvun suunnannäyttäjinä

K-Citymarket Rauma ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova allekirjoittivat kumppanuussopimuksen tiistaina 3.3.2020.

”Meillä K-Citymarketissa työskentelee yhteensä n. 45 ihmistä. Arvostamme korkealuokkaista asiakaspalvelua. Se tarkoittaa osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joka on motivoitunut palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme”, K-Citymarket Rauman tavaratalojohtaja Liss-Mari Eriksson kertoo.

”Ensiluokkainen asenne ja ammattitaito eivät synny itsestään, vaan tarvitsemme siihen jatkuvaa koulutusta ja asioiden päivittämistä. Siksi meillä on jo pitkään ollut tiivistä yhteistyötä WinNovan kanssa. Haluamme jatkaa ja laajentaa tätä tuloksellista kanssakäymistämme suunnittelemalla ja kehittämällä toimintaamme kiinteässä kumppanuussuhteessa WinNovaan”, Eriksson painottaa.

”Vuosia jatkunut yhteistyö K-Citymarket Rauman kanssa on tarjonnut meille hyvän mahdollisuuden kuunnella asiakkaan toiveita ja koostaa niistä yhdessä juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Kumppanuussopimuksen myötä pääsemme entistä monipuolisemmin toteuttamaan asiakkaamme toiveita ja kehittämään yhdessä uudenlaisia yhteistyömalleja”, WinNova Rauman Palvelu ja Liiketoiminnan koulutuspäällikkö Päivi Yli-Karro summaa.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme vahvistaa paikallista liiketoimintaa yhteistyössä K-Citymarket Rauman kanssa”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz tiivistää.

K-Citymarket Rauman ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
Kuvassa oikealta K-Citymarketista Liss-Mari Eriksson, Virpi Sjöberg ja Susanna Vainiola sekä WinNovasta Päivi Yli-Karro ja Lasse Schultz.