Siirry sisältöön

Koulutusten yhteiskehittämisellä tulevaisuuteen

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja merkittävä talotekniikan vesikalustetoimittaja Oras Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen 6.3.2020. 

Kumppanuus kattaa muun muassa koulutusten yhteiskehittämistä, Oras Oy:n henkilöstön ammatillisen osaamisen ja laadun varmistamisen lisäkoulutuksia sekä WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimista. Kumppanuusneuvotteluissa on painotettu erityisesti paikallisen yhteistyön ja koulutuksen merkitystä osaavan työvoiman varmistamiseksi tulevaisuudessa. Kumppanuus mahdollistaa laaja-alaisen yhteistyön kehittämisen monella eri oppilaitoksemme koulutusalalla.

Oraksen ja WinNovan edustajat yhteiskuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
 Vasemmalta Oras Oy:n Sakari Toivonen ja Sari Alanko sekä WinNovasta Päivi Yli-Karro, Maarit Nieminen ja Lasse Schultz.