Siirry sisältöön

Lidl Suomi ja WinNova kestävän liiketoiminnan kehittäjinä

Lidl Suomi Ky ja WinNova ovat solmineet kumppanuussopimuksen uusien koulutuksellisten yhteistyömallien edelleenkehittämiseksi.

”Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin viidellä vastuullisuuden keskeisellä osa-alueella: työntekijät, tuotevalikoima, ympäristö, yhteiskunta ja yhteistyökumppanit. Yhteistyö WinNovan kanssa tarjoaa meille tähän luontevan mahdollisuuden”, iloitsee Lidl Suomi Ky:n hallintopäällikkö Antti Isokoski. 

”Meillä WinNovassa laatu, kestävä tulevaisuus sekä yhteiskunnallinen vastuu ovat peruspilareitamme. Olemme erittäin kiitollisia ja innokkaita saadessamme suunnitella ja kehittää yhdessä Lidlin kanssa koulutuksellisia ratkaisuja näille vastuullisuuden osa-alueille. Lidl Suomi on osa maailmanlaajuisesti tunnettua brändiä, jonka paikallisesti ja kansainvälisesti kestävää liiketoimintaa haluamme olla kehittämässä koulutuksemme monipuolisella kirjolla”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz korostaa.